Valmennusviikoloput

Moi, eli kerron täs nyt kahesta viikolopusta samalla.

6.1. - 8.1.2012

Perjantai
Tultii jo aikasi, menin Masil suunillee tunnin, oli aika kiva (:

Lauantai
Estetunnin menin Masilla, oli tosi kiva. Oli yllätävän reipas ja oli muutenki ihan sika kiva, innostu ain välil kaarteis ja yritti jotai pukittaa :D. Mut siis hypättii jotai 80 radal, mut sit linjal metrii.
 Sit itsenäisen menin Vallulla, se oli kans tosi kiva, en kyl jaksanu ratsastaa ihan tuntii, ku oli ihan sairaa kylmä :o

Sunnuntai
Koulutunnin menin Sissillä, oli tosi kiva. Meni iha jees ja sillee, mut jotai sähläsin ain välil siel seläs. Tehtii pohkeeväistöi ja tehtii volttei keskihalkasijal ja jotai tommost (:
 Itsenäisest menin Cleolla, oli iha superkiva! Menin eka iha vähä aikaa kentäl ja sit mentii Noran ja Ponitan kaa maneesii. Molemmat ponit oli iha sairaa innoissaa ja välil vaa kaahotti siel, mut oli kyl muuten tosi kiva (:
siin me 

13.1. - 15.1.2012

Perjantai
Minna Kauppisen kouluvalmennus. Masilla. Apua. Oli oikeesti ihan sairaan kivaa! Masi meni aika kivasti ja tuntu ravissa ja käynnissä ajoittain tosi kivalta.

Lauantai
Estetunnin menin Cleolla, oli tosi kiva. Välil meni tosi kivasti, välil vähä huonommi. Hypättii yks metri linjalla innarin jälkee, Cleo kompastu siin innarin jälkee, ja sil meni sit tahti sekasi, ja lähti tosi kaukaa sille vikalle, mut oon iha semi tyytyväine toho tuntii (:

Sunnuntai
Koulutunnin menin Mopella, ilman jalustimii koko tunnin. Pompin kyl aik paljon siel seläs, mut oon kyl iha tyytyväine. Tehtiin laukanvaihtoi kaheksikolla puomin avulla. Ne ei oikee onnistunu hirvee hyvi, mut ei nyt takerruta siihen.
 Itsenäisen menin Masilla. Oli tosi kiva, ja meni iha nätisti. En kyl taaskaa menny kokotuntii, ku oli nii kylmä :(

Mut molemman viikoloput oli tosi kivoi :)

+ teen sit ku ehin sen kysymyspostauksen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?