Estekisat!

Moikka moii, eli tänään pääsin pitkästä aikaa Poni-hakaan estekisoihin, ku muitten kisojen päälle on aina ollu perra.

Elikkäs menin Röllillä, jolla on monta kertaa aikasemminki ollu kisoissa, ja hyppäsin myös lähes vuoden putkeen tolla ponilla, joten ihan tuttu ilmestys oli (:. Tällä kertaa kisoissa oli taitoarvostelu, eikä siis otettu aikaa ollenkaan. Ja siis menin tosiaa B-merkin esteosuuden (oon kyllä sen jo suorittanu), jossa korkein este oli 80 okseri, muut joku 50-70.

Iita meni mua ennen Röllillä, ja sillä oli  tosi siisti ja hyvä rata (:. Otin sitte Röllin suoraa Iitalta, ja aloin sitte verkkailemaa ponia, oli aluks aika kuuma, ja tein tosi paljon käynnistä, ravista ja laukasta seis ja peruutus ja sitte jatketaa. Tein kans tosipaljon voltteja ja siirtymisiä, et sais vähä kontrollii siihe ponii.


Lähin mun verkkaryhmä ekana, ja rata meni ihan hyvin. Siin tuomarin kirjottamas lapus luki jotai et :

" Hyvä kontrolli muuten rauhoita ponia puolipidätteillä. Hyvät tarkat tiet, tarkista viimeiselle esteelle laukka, vaihdoissa pientä vastustelua edestä, rytmi katoaa. Tarmokas poni, joka välillä innostuu liikaakin esteelle lähestyessä"

En siis tosiaa kaikist niist tuomarin kirjottamist jutuist saanu selvää :D. Ja siis oltiin tosiaa jaettui kolmasii!. Olin sit loppuje lopuks kuitenki ihan tyytyväine poniin ja rataan. Tuolta löytyy sitte vielä tulokset : Paina tästä. Tällä hetkellä siellä ei vielä niitä tuloksia oo, mutta on varmasti tulossa (:

8 kommenttia:

 1. kirjota perrast jotain, jos oot ehk lopettamas siel nii miks ja sillai? :o ja muutenki ois kiva sult kuvapostaus perrasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo nyt ainakaan näillä näkymin perniössä lopettamassa, ja otan nyt tänä viikonloppuna paljon kuvia, ja teen ihan kunnon perra postauksen pitkästä aikaa! (:

   Poista
 2. Voisko siinä perra postauksessa kertoo esim 1. ketä on valmennuksessa 2. kuka kisaa YLEENSÄ kenelläkin 3. kertoo tavallisesta valmennusviikonlopusta (paljon ratsastatte, mitä muuta teette jne.) 4. millainen joukkuehenki teillä siellä on? 5. minkä tasoisia ratsastajia 6. saatteko kisaa niin paljon kuin haluutte

  VastaaPoista
 3. MISSÄ PERRA POSTAUS VIIPYY

  VastaaPoista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?