Perra 13.4-16.4. ja 20.4-22.4.

Moi, eli en ookkaan nyt pitkään aikaan päivittäny blogia, ja voisin nyt päivitellä kahesta menneestä viikonlopusta:

13.4. - 16.4.

Eli meillä oli lauantaina teerisalon kisat (Ponita 70cm ja Masi 80cm). Perjantaina sitten hoidettiin ponit ja katottiin lauantain kisakamat valmiiksi.

Lauantai aamuna sitte lastattii ponit traikkuu ja lähettiin kohti kisoja (:
70 ja 80 oli sama rata, joten oli helppo muistaa radat, eikä unohduksiaakaan sitten onneks tullu.

Ensin menin Ponitalla 70cm. Ponita oli verkassa ja radalla aika sählä, mutta meni kuitenkin ihan hyvin ja sain tehtyy suunillen sellaset tiet kun halusinkin.
Sitten olikin Masin vuoro, tuntu tosi kivalta, ja toimivalta verkassa ja radan alussa, mut sitten viidennelle esteelle tulikin kaksi kieltoa, ja hylky tuli :( Meni kyllä sitten kolmannella kerralla yli ja mentiin perusrata loppuun. Itteäni jäi vaivaamaan et miks poni kiels, kun ei valmentajakaan nähny sitä rataa. Askel ei varmaankaan oikeen sopinu, ajoin varmaan liika eteen/ liian vähän ja sit poni oli jo aika väsy, kun oli jo mua ennen mennyt 2 rataa.
Sijoittuneita oli 5, ja sijotuttiin Ponitan kanssa viidensiksi. Ensimmäiseksi tulleen aika oli joku 17.15 (?) ja mun aika jotain 18.67 (?) ja muut jotain tolta väliltä, eli tosi tiukka kisa oli!  Kuudenneksi tulleen aika oli sitten jo jotain 22.13 (?). Palkintojen jakoon menin Masilla, kun kolmanneksi tullut Minna meni Ponitalla.Ponitan rataan olin todella tyytyväinen, koska olin hypännyt sillä viimeksi syyskuussa ja silti sijotuttiin . Masi ei sinänsä haitannut, koska menisin sillä seuraavanakin päivänä melkkilässä, ja voisi ottaa revanssin :D!


Sitten tuotiin vaan hevoset takaisin tallille ja hoidettiin loppuun. Seuraavana päivänä kisoihin lähtevät hoidettiin myös. Itse menisin 60cm Cacrulla ja 70cm Masilla.

Aamulla sitten laitettiin ponit ja lähettiin melkkilään! 60cm oli clear round ja siinä oli sama rata kuin 70cm perusrata, eli piti opetelle yksi perusrata + uusinta. Tuuli meni mua ennen Cacrulla ja meni oikein hienosti (:. Cacru toimi verkassa oikein kivasti ja hyvin, ja oli tosi eteenpäin pyrkivä ja reipas. Rata saatin puhtaasti ja saatin sitten ruusuke. Mulla oli 90% varmuudella paras aika, koska kuuntelin niitä aikoja, ja mut oli laitettu tuloslistoissa ekaksi, vaikka olin luokan keskellä. Mut Cacru oli super, ja oon menossa sillä ens kisoihinkin.

Sitten olikin taas Masin vuoro. Sulppa meni sillä ensin ja niillä ei menny oikeen putkeen kun Masi kielsi taas.. :(  Mun rata meni ihan ok, ku osasin tällä kertaa varautuu siihen et se saattaa kieltää. Oltiin 7/13, ja sijottuneita oli 4. Kuvii ei valitettavasti oo melkkilästä.20.4.-22.4.


Perjantaina tultiin bussilla, ja ratsastin siinä minnan kouluvalmennuksessa Masilla. Oli taas tosi kiva ja masi toimi ihan hyvin (:

Launtaina sitten menin Cleolla estetunnin, oli tosi kiva!

sori toi kuva on aika pimee :s. Itsenäisen menin Masilla ennen tunteja, ja sit lähin kattoo Nitan valmennusta Saloon.

En tiiä miks tohon tuli tommone musta juttu :s


Sunnuntaina menin vaan masilla oli kiva, (:


jeejee, kirjottelen sit ens viikonlopust ja teen varustepostauksen heti kun ehin (:

2 kommenttia:

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?