Perniö 4.5 - 6.5.2012 ja Vahdon kisat

Moi, eli en oo taaskaan päivittäny vähään aikaan blogia, ku ei oo oikeen ollu aikaa :s.

mut joo eli olin tossa viime viikonloppuna perniössä. Tulin neljän junalla, eli olin siinä puol seiskan aikaan perillä tallilla. Ite en ratsastanu ku en jaksanu, mut osa ratsasti (:

Lauantaina menin estetunnin Cacrulla, oli ihan kiva (: Sitte itsenäisen menin Pollella ja vähän aikaa Sissillä, molemmat oli kivoja! Illalla sitte puunattiin ponit ja varusteet huomisia kisoja varten.

Sunnuntai aamuna sitten herättiin ja mentiin vielä viimeistelään ponit kisoihin. Laitettiin sitten ponit kuntoon ja lastattiin.
 Kisapaikalla sitten käytiin maksamassa ja mentiin laittamaan poneja kuntoon. Tuuli meni ensin Cacrulla 60cm ja ne oli kolmansia (?). Sitten menin äkkiä Cacrun selkään ja aloin verkata 70cm luokkaa varten.
Cacru sit tiputti radan ekan + unohdin viel radan, eli ei ihan kauheen hyvin menny :/.
Sit meninki heti melkein perää Masilla, eli hyppäsin äkkiä selkään ja verkkasin tosi nopeesti. Masin rata menikin paremmin, enkä unohtanu rataa. Eiku unohdimpas. Siinä uusinnassa olisin voinu tehä yhestä kohtaa puolet tiukemman tien, mutta sit kiersinkin sieltä ihan perhanan kaukaa! :D Mut joo Masi oli hieno mies ja oltii 4. Ja tosiaa, mentiin se 70cm.


Radalta ei valitettavati oo kuvia, mutta tossa nyt jotain!

Ja tosiaan tänä viikonloppuna on myös kisat (lauantaina & sunnuntaina), mutta saakin jäädä arvoitukseksi minne menen ja kenellä (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?