Perniön ponitallin 7.leiri

Moi, eli nyt tulee vihdoin tää! Tästäkin tulee aika kuvapainotteinen.

Oltiin siis Iran kanssa leiriavustajina, hommiin kuului karsinoiden siivous päivittäin + tarpeen mukaan kuivitus, vesien vaihto, ratsastajien auttaminen (sis. tarpeen mukaan talutus), kakkojen kerääminen kentältä ja maneesista, tallin lakaisu + parina päivinä heinien laittaminen sellasiin isoihin "lavoihin". Yhteen lavaan meni n. 40 isoa heinäpaalia ja tehtiin niitä kärryjä 2 kpl + vielä vietiin ehkä 30 heinä paalia talliin + vietiin vielä ne 80 heinäpaalia tallin pihalta 2 karsinaan. Kauhein homma oli noi heinäpaalit, koska niinkuin kaikki tietää, ne oikeesti painaa! Kaiken kaikkiaan oli kyllä oikeesti tosi kiva viikko, ja kuntokin taisi kasvaa noinkin lyhyessä ajassa!

Ratsastettiin siis ma,ti,ke ja to yhet tunnit. Päivät tossa alla ovat valittettavasti sekaisin, koska kone ja blogger tekivät taas vaihteeksi loistavaa yhteistyötä, enkä saanut päiviä järjestykseen...


Torstaina menin Lukella estetunnin, oli mahtava, vaikka pari kertaa mentiinkin samalla esteellä ohi, mutta se oli ihan oma moka, kun en tuonut nuorta ponia kunnolla esteelle. Heti kun itse rauhotuin ja ratsastin kunnolla ja rauhassa, niin poni hyppäs heti! Luke on mahtava poni, kun se palkitsee heti jos tekee oikein.


Onpas fiksun näkönen poni!

65cm?75cm?
Tiistaina menin Lukella maneesissa, poni meni hyvin!
 


80cm

Keskiviikkona menin Kingillä, esteiltä ei ole valitettavasti kuvia, joten joudutte tyytymään tollaseen tylsään verkka kuvaa. Hyppäsin Kingillä jotain 100cm, ehkä vähän päälle.


Muilta päiviltä ei ole kuvia, mutta maanantaina hyppäsin Vaavilla (hyppäsin 110-115cm) ja Vava oli kiva! Lisään tähän ihan parin tunnin sisällä pari videota Lukesta, hope you like!

Huom!  Olisi oikeesti kiva saada tykkäysnapin painauksia + kommentteja! Ja muistakaa edes äänestää kyselyyn! (:

19 kommenttia:

 1. voooi luke (: ♥ toivottavasti ponin motivaatio ei lopu iha heti, ku sillä noi nuoren jo hypätään :)

  VastaaPoista
 2. onpa symppis poni toi luke, kuinka vanha? ja noita videoita katsellessa tuli mieleen, että miksi sun kädet heiluu noin hirveesti ja istun noin syvällä satulassa vähän ehkä tuupatenkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväällä täyttänyt 4 vuotta ja Luken kanssa jostain syystä tuuppaan kauheesti ja istun satulassa, koska poni tekee niin äkkiä stopit tai menee ohi, että sen kanssa pitää ratsastaa oikeesti kunnolla, eikä jäädä matkustelemaan sinne selkään! Tiedän, että Luken kanssa alan käsillä tuuppaamaan liikaa, mutta mulle on sanottu, että sen ponin pitää mennä yli hinnalla millä hyvänsä, eikä tollanen pieni ns. tuuppaus haittaa. Älä huoli, muilla poneilla en tuuppaa tollee :D

   Poista
  2. Ja arvostan myös sitä, että tulet omalla nimelläsi antamaan asiallista kriittikiä, etkä nimettömänä haukkumaan (:

   Poista
  3. muistelinkin ettet yleensä oo noin tuuppari esteillä, siksi jäikin tää häiritsemään :D

   Poista
 3. Ei banneri ilmeisesti kelvannut? No, eipä tuo haittaa :)

  VastaaPoista
 4. Eikun et ollutkaan saanut sitä vieläkään! Mikä tossa Luukussa mättää.. Sorisori :D

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi! tee enemmän videopostauksia sillä niitä on erityisen kivaa katsella! :)

  VastaaPoista
 6. hei käyppä kattoon sähköpostis!:)

  VastaaPoista
 7. Voisitko syksyn aikana tehdä pitkän valmennuspostauksen jossa kerrot yksityiskohtaisesti tallista, hepoista, asumisesta, kisaamisesta, opetuksesta jne? Olen nimittäin ehkä aloittamassa keväällä, joten olisi kiva tietää tallista vähän enemmän! :)

  VastaaPoista
 8. toi eka estekuva oli kyllä just ja just joku 45 cm, toka ehkä 55 cm ja vika 65 cm... :oo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa ei. 80cm on yllättävän pieni, toi oli kyllä kasikyt, kun kävin vielä tolpista kattomassa. Ihmiset luulee että kasikyt on ihan älyttömän iso jne. eikä kukaan voi hypätä 80cm ääääää, ja sit ku jollain on kuva missä hypätään 80cm, niin kaikki tulee vinkumaa, että se on joku 60cm. Toi kyllä on kasikyt, usko tai älä (;

   Poista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?