Erikoispostaus; Ira, Nita ja Tuuli!

Eli nyt teen erikoispostauksen parhaista kavereistani Irasta ja Nitasta! Se lukee ketä kiinnostaa ja näistä kahdesta ei sitten tarvitse kommentoida mitään asiatonta!


Ira Niemistö

Eli siis Ira on 31.5.1997 syntynyt Helsingin Kruunuhaasta kotoisin oleva tyttö. Ira on siis nyt 15 vuotias. Ira ratsastaa perniössä valmennuksessa ja tätinsä hepalla Valdella mäntsälässä. Hän on ratsastanut ja hoitanut myös Kilossa, mutta lopetti siellä.

Tapasin Iran perniössä 2009, mutta emme vielä tutustuneet silloin, vaan oikeastaan kunnolla vasta helmikuussa 2011, eli olen tuntenut hänet nyt reilu vuoden.

Ira on suomenruotsalainen, joten on tietysti kaksikielinen, ja käy ruotsinkielistä koulua.

Hän on hyvin sosiaalinen ja mukava ihminen, jolla on tapana ajatella ihmisistä positiivisesti, eikä Ira myöskään ikinä suutu turhaan, eikä ole mikään riidan haastaja!

Iran perheeseen kuuluu äiti, isä, pikkusisko, -veli ja koira. Irtsu ei harrasta ratsastuksen ohella oikein muuta, paitsi koiran kanssa agilityä, kavereiden kanssa olemista ja syömistä.

Ira on siis maailman paras <3 ( ja siististi cool )

Iran blogiin pääset TÄSTÄ!


Ira ja Valde viime talvena, kehittyneet tästä huimasti!

Minä ja Ira syksy 2011 

Nita Rautiainen

Nitan on 18.3.1998 syntynyt Perniöläinen tyttö, kenen äiti omistaa perniön ponitallin. Nita on todella mukava (ja vajaa) lapsi, joka aina loukkaa itsensä johonkin. Nytkin Nita hyppii kepeillä.

Nita käy perniöläistä yläastetta ja on kahdeksannennella luokalla oleva 14-vuotias tyttö.

Nitsku on todella ihana! Nita on aika varomaton, mutta kuitenkin ihana ja todella kiva. Nita tosiaan aina rikkoo itsensä, ja on aina jotenkin vammainen <3 Siististi cool! (;

Nita on siis kansallisen tason esteratsastaja ja on startannut kansallisessa 115cm luokassa, ja kilpaili ponicupissa. Hän on myös ollut menestyksekkäästi mukana HIHS:issä kuusivuotiaasta lähtien jokaisena vuonna. Nitsku kilpailee tällä hetkellä kilpaponillaan Sissillä ja itse kouluttamallaan hevosella Kingillä.

Nita on siis maailman paras <3

2010
2009
Minä ja Nita keväällä 2012
me kevääl 2011


Tuuli Kiviluoma

Tuuli on 15.1.1999 syntynyt Perniöläinen/Salolainen tytsy. Tulppuun tutustuin vasta syyskaudella 2011, koska Tulppis ei olekkaan kauaa asunut Perniön ponitallilla. Tuuli käy Perniöläistä koulua, seitsemättä luokkaa.

Tuulilla on myös oma hevonen, Friisiläis ruuna Moppe, jolla Tuuli treenaa kotona.

Tuuli on myös aivan ihana (ja vajaa/vammainen) kuten nuo kaksi edellistäkin! Tulppu on myös erittäin mukava tyttö, joka ei myöskään turhaan haasta riitaa tai mitään sellaista (eivät ira ja nitakaan). Tuulikin on aika mestari satuttamaan itseään, tällä hetkellä Tulppis on kuitenkin olla ihan fine!

Tuuli on myös todella kova nauramaan ja ei ole joka tilanteessa penaalin terävin kynä (rakkaudella <3)

Huomatkaa kantoside kaulassa.....Parhaat ikinä <3

Me ollaan aika vajaa porukka! <3

12 kommenttia:

 1. Tosi kiva tää postaus ! :) vähän erinlainen kun muut :) mutta siis kysyisin sen verran että tolla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja jos saan ihan vilpittömästi kysyä, että millä tavalla erilainen? (:
   En siis suuttunut millään tavalla, uteliaisuutta vain :D

   Poista
 2. Jatkoa edelleseen ku kone lagas, nii että oliko tolla nitalla blogia ?

  VastaaPoista
 3. erillainen mutta kiva ! :) eli just (erikoispostauus) !

  VastaaPoista
 4. just kiva postaus! :))

  VastaaPoista
 5. mmillon vastaat kyssiin niit on jo aika paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan ehdin koulukiireiltä, tällä viikolla kuitenkin! (:
   Nyt, kun koulut alkoivat en ehdi niin usein välttämättä postailemaan. Yritän ainakin kolme kertaa viikossa kirjoitella. :)

   Poista
 6. ÄÄÄÄÄ löysin tän äskö uudestaa olin ihan unohtanu et me tehtiin tällaset :o mul on niin ikävä teitä <3 :( en kestä! pitää oikeesti raahaa sut mukaan tonne limanulijaskojen luo perniöön koska MÄ EN ENÄÄ KESTÄ TÄTÄ D::::::::<


  et sellast tällkertaa :D pus oot rakas <3

  VastaaPoista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?