Kuukauden parhaat!

Moikka! Eli lyötiin Sofian kanssa meidän viisaat päät yhteen ja saatiin tälläinen postaussarja idea aikaiseksi. Eli siis olen valinnut kaikenlaisia erilaisia "kuukauden parhaita" juttuja, ja laitan nyt niitä tähän. Toivottavasti edes joku tajusi edes jotenkuten, missä tässä on kyse.


Aloitetaan sitten vain tämä ihka ensimmäinen kuukauden parhaat postaus!


* kuukauden paras kommentti
eli tähän kategoriaan osallistuvat automaattisesti kaikki blogini kommentit. Tällä kertaa sain kaksi kommenttia, mistä en osannut valita parempaa. Toinen on humoristisesti ja vitsillä kirjoitettu, toinen taas erittäin wnb ilkeä.

Alempi kommentti oli siis kommentoitu postaukseen, jossa ei ollut mitään puhetta Kingslandista. Se, että käytän esim. KL hupparia, ei ole mielestäni rahasta puhumista...? :D Joten tämä kommentti ei ollutkaan ilkeä (niinkui varmasti oli tarkoitus), vaan enimmäkseen todella huvittava.


* kuukauden paras postaus
eli tähän kategoriaan osallistuvat kaikki kuukauden aikana tehdyt postaukset, joista itse valitsen mielestäni parhaiten toteutetun ja mielestäni kivoimman postauksen. Tällä kertaa tuli valituksi postaus, jossa olikin eniten katselukertoja (bannerikilpailun jälkeen). Kyseinen postaus onnistui mielestäni yllättävän hyvin, ja panostinkin siihen aika paljon. Helmikuun kuukauden paras postaus oli:


Videopostaus | Mitä puen talvella tallille?* kuukauden paras varuste
eli tähän kategoriaan osallistuvat kaikki ratsastusvarusteeni, mitä olen käyttänyt kyseisen kuukauden aikana. Tälläkertaa valitsin vaatteen, jota on ollut minulla melkein joka päivä tallilla. Tätä vaatetta käytän vain talvisin, joten se sopii tähän helmikuuhun aika hyvin. Nyt kuukauden varusteeksi tuli valittua:


Kingslandin toppatakki! Tämän sain lahjaksi vanhemmiltani vuosi sitten, ja on pysynyt ihan uuden veroisena. Tämä takki on laskettelu-/urheilutakin tyyppinen, ja se päällä on todella mukava ratsastaa ja olla tallilla. Takissa on kivoja koristuksia ja tykkään ihan älyttömän paljon tästä takista. Untuvatakki olisi tietysti paljon lämpimämpi, mutta ei tämä todellakaan mikään kylmä ole.


* kuukauden paras blogi
tähän kategoriaan osallistuvat automaattisesti kaikki blogit. Valitsen aina mielestäni jonkun todella mukavan blogin, johon olen törmännyt. Tällä kertaa löysin tälläisen blogin googlesta puoli vahingossa. 


Tästä blogista tykkään todella paljon! Tähän en ole ikinä ennen törmännyt, ja tykästyin heti. Käykää ihmeessä katsomassa painamalla tästä.


Tässä olikin sitten tämä postaus! Olisitteko halunneet jotain kategorioita lisää, vai oliko tällä tavalla hyvä? Parannusehdotuksia ja kommentteja halutaan.

Ja vielä kerran:  Muistakaa osallistua bannerikilpailuun! Minulta saa myös näitä blogin muokattuja kuvia ihan originaleina, jos tarvitsee. Eli muistakaa pyytää lisää kuvia, jos tarvitsette. Aikaa onvielä ihan reilusti, helmikuun loppuun saakka. Tästä pääset postaukseen, jossa on bannerikisasta kaikki tarvittava tieto.
HYVÄKSYN MUKAAN MYÖS MUUTAMAN PÄIVÄN MYÖHÄSSÄ TULEVAT BANNERIT!

Moikka! :)

14 kommenttia:

 1. Eikääää! Mäki olin aatellu ja tekosilla on tällane postaus :(( Haittaako vaikka itse vähän samantyyppisen?

  VastaaPoista
 2. Linkki kuukauden blogiin ois ihan jees..........

  VastaaPoista
 3. Haastan sut! (: http://iidanponiblogi.blogspot.fi/2013/02/haaste.html

  VastaaPoista
 4. Vau! Tuntui aivan uskomattomalta löytää blogini täältä valittuna kuukauden parhaaksi! Suurkiitokset! :)

  VastaaPoista
 5. kuinka monesta kuvakulmasta pitää yksi kl-kuvata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin TAKISTA, en kl brändistä kuvia, joista sen näkee selvästi :)

   Poista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?