BILLNÄSISSÄ FT. SOFIA

Moikka! Nyt vähän myöhässä teen postauksen reissusta Billnässiin. Menin sinne siis äitini kyydillä, ja äiti toimikin kuvaus orjana. Ajoimme ensin Karjaalle, mistä otimme Sofian kyytiin ja sitten ajoimme tallille.

Tallilla ensin hengailimme jonkin aikaan, mm. pesimme Sofian kanssa Maxien satulan ja äiti kävi ulkona nappailemassa yläpuolella näkyviä kuvia.
 Ratsuksi tunnille sain Papin ja Sofia Essun. Aloimme melkein heti harjailemaan heppoja ja laittamaan niitä kuntoon. Papi oli vähän äksy hoitaessa, mutta ei todellakaan mikään paha.Sitten lähdimmekin taluttamaan heppoja maneesille, mutta eihän se onnistunutkaan ihan niin helposti kuin olisi kuvitellut.. Ensin kävelimme isolle ovelle, mitä Sofia ei kuitenkaan hepan kanssa saanut auki. Sitten kiersimme koko maneesin pikkuovelle. No, minä en taas puolestani saanut sitä pikkuovea auki... Äitihän sen sitten tuli kiskomaan auki. Sitten kaiken säädön ja säätämisen jälkeen pääsimme vihdoin maneesiin ja selkään.
Tunnista en kirjoita nyt mitenkään kauhean pitkästi, koska emme oikeastaan tehneet mitään erikoista. :D
Kävelimme todell paljon pitkin ohjin, ja harjoittelimme ja ratsastimme läpi jotain koulurataa. Teimme todella paljon pysähdyksiä ja ratsastimme kaarevia teitä ja ympyröitä. Papi oli ihan rautakanki, eikä taipunut mihinkään suuntaan, eikä suostunut kulkemaan yhtään oikein päin, Lopputunnista sain sitä vähän rennommaksi ja paremmaksi. Ei kyllä ihan mun tyyppinen hevonen. En nyt tarkoita tällä, että haluan ratsastaa vain helpoilla hevosilla, mutta ei tuo kyllä muutenkaan ollut yhtään minun tyylinen.


Tunnin jälkeen menimme kentälle kävelemään loppu käyntejä, koska siellä paistoi ihanasti aurinko ja oli mukavan lämmin. Essu siellä vähän villiintyi, mutta ei saanut mitään kohtauksia ja Sofia pysyi ihan hyvin kyydissä.

Jäi ihan kiva fiilis tuosta tallista ja haluaisin sinne uudestaankin ratsastamaan, sitten ehkä estetunnille. Huomenna postailen sitten maanantain tunneista.

Hei kaikki keillä on instagram, niin follatkaa mua: nnonaa ja nonas_ponylife

Moikka! :)

11 kommenttia:

 1. Mistä sä tunsit Sofiann? Ja kivoi kuvii! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan tutustuttu ihan blogejen kautta. Kiitos :)

   Poista
 2. Kiva postaus ja kivoi kuvii, jälleen!:) meetkö sä kesällä jonnekkin leirille?

  VastaaPoista
 3. voitko laittaa linkin sofian blogiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tossa tekstissä. Painappa siitä Sofian nimen kohdalta :)

   Poista
 4. Kivoja kuvia, varsinkin tuo kissakuva on ihana! :)

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Olipa huono mainostus mun blogiin kukaa ei ees tajunnu et linkkasit sen :((((( Hitsin pimpulat

  Vähän coolei noi kuvat! Nauran vielki ku ei meinattu päästä sisää XDdddd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noku mul on se linkki samanvärinen ku teksti, enkä saa vaihettuu sitä, koska blogger <3
   Ja kiitti! Mäki XDDXDDD

   Poista
 6. Toihan näyttää kivalta paikalta :))

  VastaaPoista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?