TAHKO 2013

Moikka! Eli nyt teen postauksen meidän Tahkon reissusta, missä siis oltiin viime viikolla. Tässä postauksessa en kerro siitä, kun olin Tiialla ja Pinjalla, koska en ole saanut vielä kuvia.

Olimme siis vuokranneet tapamme mukaan mökin ihan siitä rinteiden läheltä, jotta mäkeen pääsisi nopeasti ja helposti. Laskettelimme todella paljon, söimme hyvää ruokaa ja rentouduimme. Oli kyllä todella hyvä (ja tarpeellinen) irtiotto arjesta! Laitan tähän alle sekalaisia kuvia reissulta. Postauksen loppu puolella kerron sitten ratsastuksista.


Nyt sitten niihin ratsastuksiin. Kävimme siis tällä tallilla ratsastamassa. Samalla tallilla olimme myös viime vuonna ja voin kyllä lämpimästi suositella kaikille! Puitteet todella hyvät, mukava ja hyvä ratsastuksenopettaja, osaavat ja hienot hevoset, siistit varusteet jne.

Ensimmäisen tunnin menimme perjantaina, ja ratsukseni sain erittäin osaavan ja hienon Orenda hevosen. Teimme tunnilla askelten kokoamisia, takaosakäännöksiä, taivutteluja jne. Äiti ratsasti samalla tunnilla kanssani, ja siskoni eivät päässeet yhden onnettomuuden takia kuvaamaan vielä perjantaina, vaikka suunitelmissa näin alunperin olikin. Otin kuitenkin ennen tuntia kännykällä heposesta muutaman kuvan.

NÄÄ VARUSTEET OLI NIIN HIENOJA <3


Tykkäsin Orendasta ihan super paljon, ja heppa meni todella hyvin! Harmi ettei saatu sen accidentin takia kuvaajaa..

Lauantaina sitten menimme uudestaan tallille, ja tällä kertaa lopputunnista siskoni tulivat kuvailemaan. Ratsukseni en saanut Orendaa uudestaan estevalmennuksen takia, vaikka opettaja olisi halunnut sen minulle uudestaan antaa. Tällä kertaa sainkin sitten esteponin, Binksun. Tunnilla teimme tällä kertaa avoja käynnissä ja ravissa, askeleen pidennyksiä, vastalaukkoja kaarevalla uralla ja ympyrällä, kokoamisia ja taivutteluja. Tykkäsin Binksusta paljon, vaikka se kuumuikin välillä turhan liikaa ja alkoi sähläämään. Ajoittain Binksu toimi oikein kivasti, välillä taas kulki pitkänä matona jäätävää vauhtia.

ALOITIN JUURI AVON TEKEMISEN! TIEDOSTAN JALKANI. 


Tykkäsin tästä ponista todella paljon ja menisin todella mielelläni uudestaankin! Olisin todella paljon halunnut hypätä, mutta ehkä se kouluratsastuskin tekee hyvää ;). Suosittelen tuota paikkaa siis vielä kaikille, menkää ihmeessä!

Kommentoikaa ihmeessä mitä tykkäsitte tästä, ja miltä kuullostaisi jos avaisin poste restanten, kun minulta on sitä pyydetty useampaan otteeseen!

Postailen huomenna maanantain tunneista. Moikka :)

23 kommenttia:

 1. nii mikä paikka toi oli?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa tekstissä on kyllä ihan linkki siihen, mutta siis Tahkon Riding club! :)

   Poista
 2. Kiitti Nona<3

  Vitsi ois kiva lähtee Tahkolle ratsastaa, seuraavan kerran ku käyn Kuopios nii täytyy kyl yrittää päästä. ;)

  VastaaPoista
 3. ONKS NUTELLA HYVÄÄÄ? milt se maistuu XD
  mutjeee kivapostaus ja hieno ponskii ja sinä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et oo tosissas XD Ja se on hyvää pelkästää mut pahaa leivän pääl :(
   Kiitos :)

   Poista
 4. Vaikutata tosi mukavalta! Ja oot tosi hyvä ridaa(: kenen tunneilla muuten käyt pohi-haassa?(:

  VastaaPoista
 5. En ois uskonut että olet vain 159 cm pitkä, sulla on niin kauniit pitkät jalat :) Sun blogia on tosi kiva lukea, sulla ei kai (?) ole omaa hevosta ja käyt ratsastuskoululla, joten aikalailla samanlainen elämäntilanne kuin minulla, joten mielenkiinnolla jään seuraamaan blogiasi. Olen ihan uusi lukija,mutta kiinnostuin jo nyt blogistasi suuresti :--)

  -R

  VastaaPoista
 6. Mikä tuo valkoinen kuva oli missä oli niissä jutuissa jotain ruskeeta?:)

  VastaaPoista
 7. kiva postaus! :) itekki joskus tahkolla laskettelemassa ollessa käyny samalla tuolla tunneilla, hienot puitteet ja muutenkin tosi kiva paikka! x)

  VastaaPoista
 8. Nami nutellaa! Ihana koira siulla, mikä sen nimi on? :) Vai onko koira edes siun? :D:D Tuo talli vaikuttaa kivalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On meidän koira ja Julle nimeltään :)

   Poista
 9. Itse ratsastusharrastukseni on lähtenyt käyntiin Tahkon islanninhevosten ansiosta, mutta siitä onkin jo useampi vuosi, ja edellinen tallin omistaja oli vielä silloin Tahkolla.. Mutta juu,näin yleisesti oli kivat tilat. :-)

  VastaaPoista
 10. mistä sun kingsland takki on?:-)

  VastaaPoista
 11. Olitko noissa ratsastuskuvissa tahkon ratsastuskeskuksessa? Itse kävin ainakin tahkolla ratsastamassa vaelluksella Menin Kunkku ponilla oli aivan ihana ja pikkuinen!!!

  VastaaPoista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?