KAUDEN VIIMEISIÄ TUNTEJA

Moikka! Eli nyt pitkästä aikaa tavallista tuntipostausta. Nyt alkaa olemaan jo tämä kausi purkissa, vielä lauantaina yksi rästi. Tämän viikon tunnista en saanut kuvia, koska oli Beetalla maastossa. Siitä ei sen enempää, takapää kyllä lensi, ja poni oli ihan villinä!

Eli kerron nyt siis kahden viikon takaisista tunneista. Menin ensin ponitunnin Brunolla, joka ei kuulu todellakaan suosikki poneihini, ja lähdin aika huonoilla fiiliksillä tunnille. Oma opettajamme oli viemässä heppatuntilaisia maastoon, joten meillä oli sijainen. Tunnilla teimme aika kivoja tehtäviä, ja sainkin ajoittain Brunon todella kivan tuntuisiksi. Loppuraveissa poni oli ihan mahtavan tuntuinen, poni oikeasti ravasi eteenpäin ja liikutti jalkojaan. Ei Bruno kuitenkaan jotenkin nappaa, mutta ihan perus kiva poni kuitenkin.


Tämän rääkin jälkeen oli vielä toinen tunti menemättä; estetunti Röllillä. Olin jo tässä vaiheessa ihan poikki, aurinko porotti ja oli ihan törkeän kuuma. Menin myös myöhässä tunnille, koska äiti meni vähän myöhässä laittamaan Rölliä kuntoon. No, mitäs pienistä.

Muut olivat jo ravailemassa kun saavuin kentällä, sitten vaan äkkiä selkään ja verkkaamaan.


Aloitimme melkein heti tekemään laukassa pääty-ympyrää niin, että pääty-ympyrän toisessa päässä oli puomi, jolle piti tehdä ihan täydellinen tie, ja tulla se niin, että askel sopii täydellisesti, ja heppa periaatteessa hyppää sen yli, eikä astu. Tämä sujui Röllin kanssa todella hyvin ja tulimmekin vain muutaman kerran.

Tämän jälkeen aloimme hyppäämään. Esteet pysyivät pieninä ja hyppäsimme muutekin todella vähän sään takia. Kaikki sujui aika hyvin, mutta välillä tuli vähän ongelmia, koska Rölli ei vaihda laukkaa askeleesta. Poni oli ihan liekeissä, mutta tapansa mukaan pysyi kuitenkin käsissä.


Tulimme mielestäni kaksi erilaista rataa, minkä jälkeen aloimme jo loppuverkkaamaan. Rölli oli hyvin kuulolla koko tunnin ajan, ja oli todella miellyttävä ratsastaa. Haluan mahdollisimman pian päästä taas hyppäämään ponilla!


Erikoispostaus ehdotuksia kehiin!

Moikka :)

31 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ja meet tosi hyvin röllillä! :) kadehdin sun ridataitoja

  VastaaPoista
 2. Sulla on ihan oikee kisaponi :) mullakin on kokemuksia Röllistä esteillä ja tiedän miks tykkäät :D

  Tee vaikka jotain hiusvideota tai jotai :D ja se huonepostaus... ;)

  VastaaPoista
 3. Mä meen innoissani ja kiitollisena ratsastamaan vaikka aasilla. :D Tavallaan jokainen heppa on lemppari. :)

  VastaaPoista
 4. Tallipäivä videopostaus!!:)

  VastaaPoista
 5. Pieni lellipennun asenne. Joo, kyllä ymmärrän että saattoi olla kiire tuntien välissä mutta "menin myöhässä tunnille KOSKA ÄITI EI OLLUT MENNYT AJOISSA LAITTAMAAN PONIA KUNTOON"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun toi on totta? En ehdi sitä itse laittamaa, hevosen pitää olla kunnossa kun tuntini loppuu :D älä pliis tule pätemään asiasta, josta en näköjään tajua mitään :)

   Poista
  2. Hyvä että sää oot sitte tollanen ninja orava, joka pystyy samaa aikaa olla kahessa paikassa. :D

   Poista
 6. Oon kateellinen kun saat mennä Röllillä, ite oon kasvanu sille jo liian isoks :( Se oli mun suosikkiponi ja tiedän tuon tunteen sillä hypätessä, se on aina niin innoissaan<3 On myös äärettömän suloinen ilmestys :)

  VastaaPoista
 7. heii kuinka pitkä muuten oot? :)

  VastaaPoista
 8. Sulla on ihania ratsastusvaatteita ja olet itsekkin ihana ja sun blogisi on tosi hyvä! Mulle tulee aina hymy huulille, kun luen sun blogiasi! Tältä löytää joskus tosi hyviä vinkkejäkin! Käy zcekkaa www.normaaliaelamaako.blogspot.fi. Muutenkin sulla on aivan mahtava blogi!

  Terv:salainen...:)

  VastaaPoista
 9. Tosi hyvä postaus :)! Tykkään tosi paljo sun blogista ! Et musta oo mikään KL pelle, niiku jotkut anot aina sanoo.... :D Tykkään itekki tosi paljo KL:län vaatteista ! Ja olis kiva jos tekisit postauksen sun ratsastushistoriasta ;)! Ja oon ihan superkaunis mun milest :)❤

  VastaaPoista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?