Ypäjä Arctic Show

Moikka! Eli ihan ensimmäiseksi haluan sanoa, että arvonnan tulokset tulevat ihan piakkoin. Sitten toiseksi haluan taas valitella pitkää postausväliä, mutta kun ei vain oikeasti ole aikaa. Nytkin istun tässä koneella, vaikka pitäisi olla pukemassa ja kohta kävelemässä kouluun. Jes. Siellä sitten meneekin melkeimpä koko päivä ja illalla sitten harrastukset + kokeisiin lukeminen. Tämä saattaakin olla varmaan eka kerta moneen viikkoon, kun edes ehdin avata konetta. Eli ei, en ole laiskuuttani tai teidän kiusaamistanne havitellen jättänyt kirjoittamatta, aika nyt vaan on aika kortilla tässä vaiheessa vuotta. Ja myös sen haluan tässä sanoa, että älkää helkkari soikoon laittako noita valitus kommentteja, että minun pitäisi postailla. Niiden lukemisen jälkeen tulee sellainen olo, ettei ainakaan halua nyt päivittää blogia. Kaikista 'paras' oli jotenkin seuraavanlainen "kirjoita nyt sulla on niin paljon lukijoita, että oot tavallaan luvannu postailla ja sun on pakko kirjoittaa". Siis mitää? MITÄ?! Muutama kirosanakin taisi lentää kun luin tuon kommentin ekaa kertaa. Täytyi silloin oikein lukea monta kertaa se, että olin aivan varma lukeneeni oikein. Minulla ei ole minkäänlaista velvollisuutta kirjoitella, teen tätä aivan vapaaehtoisesti. En saa tästä palkkaa, välillä joitakin yhteistyöjuttuja. Nyt tällä hetkellä pitäisi tehdä tänne blogiin teille yksi sheinside ja toinen juttu. Mutta nyt pakollisen tauolta palaavan bloggaajan alkuraget suoritettu, joten takaisin postauksen aiheeseen.

Oltiin siis Iran kanssa hoitamassa Ypäjällä Nitaa ja Kingiä muutama viikko sitten. Meillä ei kenelläkään ollut kameraa mukana, joten joudutte valitettavasti taas kerran tyytymään paskoihin kännykkäkuviin. Osa on vielä taattua whatsapp laatua.

Perjantaina siis mentiin Iran kanssa Kampista bussilla ensin Forssaan ja sieltä vaihdettiin Ypäjä bussiin. Satu sitten haki meidät siitä Ypäjän "keskustasta" ja heitti siihen kolmostallin pihaan. Ira meni näyttämään kansliaan papereita (joita ei sitten perjantaina vielä tarvittukaan) ja itse menin auttelemaan Kingin kuntoonlaitossa. Siitä sitten starttasi oikein räväkästi viikonloppu käyntiin. Siellä sitten koko viikonloppu juostiin Nitan perässä ja hoidettiin Kingiä. Kingi muuten kuvasi teille videopostauksen, mutta saa nähdä julkaistaanko sitä ikinä missään, vai jääkö se vain minulle ja Iralle. Oli muuten aivan tuskaa, koska meillä oli huone kurssarissa, ja Kingi asui ihan toisella puolella Ypäjää, kolmostallissa. Meillä siis ei ollut mitään pyörää/skobaa/mautoa tms. millä olisi voinut ajella siellä, joten ihan käveltiin aina <333. Kerran mentiin Ypäjän keskustaan ja takaisin taksilla. Tarkemmin radoista ja Nitan suorituksista voitte lukea enemmän Nitan omasta blogista, tänne kirjoittelen vain kisahoitajan (lue mukana roikkujan) näkökulmasta.


1. Kingi syömässä radan jälkeen karsinassaan.
2. Venailtiin muutama tunti Opistohallin edessä Nitan luokan alkua, joka olikin sitten alkanut jo ajat sitten, ja Nita jouduttiin siirtämään luokan viimeiseksi.
3. Ira ja Kingi
4. Selfie <31. Nita on levittäytynyt Kingin karsinan eteen.
2 ja 3. Ira <3
4. Ehkä maailman parhaat ranskikset!


1. Kingi yöpuvulle menossa.
2. Laitettiin Kingiä Nitalle kuntoon.
3. Venailtiin luokan alkua ulkona tooooosi kauan. Onneksi paistoi aurinko ja oli lämmin.
4. Juuri menossa hyppäämään.1. Jos me saadaan neljässäkymmenessäviidessä minuutissa huone ton näköiseksi, en todellakaan halua tietää miltä meidän yhteinen kämppä näyttäisi...
2. Katottiin ehkä maailman huonoimpia sarjoja netflixistä. Yolo.
3. Selfie joskus aamulla menossa talliin.
4. Paula-vanukkaita tuli sitten kitattua ihan mukava määrä.


1. Kingi suihkussa kisapäivän jälkeen.
2. Näytti kerrankin iloiselta...
3. Ehkä söpöin kuva Nitasta ja Kingistä!
4. Kinkku aina luimii kaikille ohikulkeville ja on muutenkin semi iloisen näköinen.


1. #snäbäri #hotguy #finnishboy #yolo #gangstashit
2. Laitettiin Kingille pyyhe kaulaan, että kuivuisi nopeammin.
3. Hienosti sensuroitu hermanni (lue Ira).
4. Punapäät juoksee.


1. Bitsit älkää koskeko mun ruokiin!
2. ja 3. Luokkaa venaillessa sunnuntain lumisateessa.
4. Laitettiin Iran kanssa Kingiä kuntoon.1. Haamu-Kingi
2. Snäbäri
3. Siivoiltiin sunnuntaina Kinkun karsina.
4. Loimiteltiin Kingiä kuljetusta varten sunnuntai iltapäivänä.


1. Kingi lähtövalmiina kotia kohti.
2. Putsailtiin kamoja ja pakkailtiin.
3. Kingi kuivattelemassa ratojen ja pesun jälkeen.
4. Karsinan siivoilua.

Jees. Tässä nyt sitten oli tämä postaus, ehkä vähän myöhässä. Nyt olisi sitten taas aika teidän laittaa erikoispostaustoiveita. Voisin nyt alkaa kirjoitella tänne teille vähän useammin. Muutama videopostaus on tosiaan valmiina, pitää vähän katsoa, että millon saan julkaistua, kun on ollut vähän teknisiä ongelmia youtuben kanssa.

Mutta hei! Vielä kerran. Menkää kaikki seuraamaan instagrammissa nonas_ponylife ja nonahaasnoot . Päivittelen päivittäin noita käyttäjiä, ja sieltä saatte kuulumisia, vaikka en blogia kirjoittelisikaan. 

Ja kaikki follaa Kingiä instagramissa: kingiheppa06

Kiitos ja moikka! :)

5 kommenttia:

 1. Kiva postaus!:) mutta en ihan tajunnut tuota yhtä kohtaa "Kingi muuten kuvasi teille videopostauksen, mutta saa nähdä julkaistaanko sitä ikinä missään, vai jääkö se vain minulle ja Iralle." miten heppa voi kuvata videopostauksen?:D

  VastaaPoista
 2. voisiks sä tehä sellasen postauksen/videon missä esittelet sun puhelimen sisällön? :) Nii ja millä sä muokkaat puhelimella otetut kuvat? :)

  VastaaPoista
 3. Taksilla vajaa pari kilsaa ja vielä pienemmästä matkasta kurssalilta kolmostallille kehtaat narista, huhu huh. eihän se Kingi ollu toisella puolella Ypäjää vaan toisella puolella opistoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä se alkaa tuntua, kun kävelee sen matkan kaikkien kamojen kanssa useamman kerran päivässä? Mulla myös meni jalka lauantaina suoraan sanottuna paskaksi, niin oli sitten kiva nilkuttaa sen kanssa. Että pliis oo nyt hiljaa ei kiinnosta.

   Poista
 4. Oletko jo lopettanut ratsastamisen ph:ssa?

  VastaaPoista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?