Ratsastelua Volnalla!


Moikka! Ensinäkin pahoittelen taas kerran postaustaukoa, mutta on ollut vähän ongelmia taas koneiden kanssa, eikä aikaakaan koulujen takia ole ollut mitenkään erityisen paljon. Kirjoitan nyt siis postausta ipadilla ja tämä on jotenkin niin sairaan hidasta ja vaivalloista, kun tämä Blogger-sovellus on niin hidas ja huono. 

Ratsastustunnit Kalliorinteessä ovat alkaneet jo. Jätin tosiaan yhden tunnin Perniön takia välistä, mutta muilla tunneilla olen mennyt ja itseasiassa kummallakin kerralla ratsuna on ollut Konna. Meillä ei ole kameraankaan nyt sitä oikeaa putkea, joten se(kin) vaikeuttaa bloggaamista... Huhhuh. 

Tosiaan kirjoitan nyt kuitenkin jo varmaan yli kuukauden takaisesta reissusta Turkuun. Olin siis silloin Perniössä Nitalla, kun Ida ja Iina tulivat käymään Perniössä ja ehdottivat, että lähdettäisiin heidän mukaansa ratsastamaan Prinssiä ja Volnaa. Prinssi on siis Idan oma shettis ja Iina osti Perniöstä Volnan jokusen aika sitten. 

        

Volna on siis asunut Perniön Ponitallilla todella kauan, joten aika moni joka Perniössä on käynyt muistaakin varmaan kyseisen hepan. Jos ei muuta, niin Volna on ainakin reipastunut ja laihtunut ihan kiitettävästi :D 

Mentiin siis ensin niin, että Nita ratsasti Volnaa ja sitten vaihdettiin mut Volnan selkään ja Nita Prinssille. Tein jotain ihan perusjuttuja vain kokoajan, kun oli ollut vähän ratsastustaukoa. 
        
         
       
      
      

Volna toimi ihan kivasti kokoajan, eikä ollut mitään tosi suuria ongelmia missään. Mua muuten häiritsee ihan sairaasti noissa kuvissa toi auki oleva kaulus... Mutta niin, ratsastelin ympyröitä, voltteja, väistöjä, avoja... 

                                           
       
       
       
       

Eipä siis oikeastaan tunnista mitään erikoista kerrottavaa, Volna on tosi kiva ratsastaa, mun mielestä ainakin kivempi kuin Perrassa olessaan. Itse olin kyllä aika usein siellä selässä ihan hukassa, toivottavasti teidän silmät kestää noita kuvia! Nita sitten lopuksi hyppäsi vielä vähän Prinssillä, ja onnistuihan se sieltä tippumaankin.

       
       
       
       
       

Jees! Mutta kiitokset vielä Iinalle ja Idalle, että päästin ratsastelemaan sinne. Nyt jännitänkin tässä, että saanko Weekendiin lippuja vaiko en. Mutta niin, palaillaan mahd.pian kuulumisien kanssa! Kiinnostaisiko teitä jonkinlainen varustepostaus?

Moikka :)
18 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia. Mä on niin kateellinen sulle, koska oot niin hyvä ratsastaja! Varustepostaus olis TOSI kiva ;) Toivottavasti saat liput Weekendiin!

  VastaaPoista
 2. oot ihan vino!!! Ja ootko jo liian painava poneille ku et enää mee niillä???

  VastaaPoista
 3. Onko nitalla blogi?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, mutta ei se sinne ikinä mitään kirjota :D

   Poista
 4. Älä mitään varustepostausta tee, niitä on täällä blogissasi ihan tarpeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin todellakin on! Mitäs jos joskus julkaisisit kritiikkiäkin ratsastuksesta-ei kaikki oo sitä mieltä et oot ihan super hyvä! kritiikistä voi vaikka oppia ;)

   Poista
 5. Tee vaan varustepostaus, niitä on aina kiva lukea :)
  Onko sulla muuten uusi kypärä ja saappaat?

  VastaaPoista
 6. Ja mitä väliä onko uus kypärä/saappaat? Eihän niil ratsasteta vaan hevosella! Ei se ratsu kysy merkkiä vaan ite katot turvallisuutta!!!1q

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ratsastus on paljon mukavampaa kun on siistit, hyvännäköiset ja laadukkaat varusteet. Itse en "rönttäihmisiä" hyvällä katso.

   Poista
  2. On se kumma kun on heti joku ano valittamassa.

   Ja tee vaan Nona varustepostaus :)

   Poista
 7. vai rönttä-ihmisiä, no huh huh. on sulla aika kieroitunut maailma -samoin kaikil muillaki jotka kattoo merkkiä ilman hintalappua. onneks ootte vähemmistö ja sellaseks jäättekin! t. yks rönttä

  VastaaPoista
 8. nona, nosta katsettas, on karseen näköstä ku tuijotat melkei joka kuvas maahan.

  VastaaPoista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?