Esittelyssä: Kirjoittajat

Moikka! Niinkuin varmaan aika moni huomasikin, on blogi kokenut paljon muutoksia. Nimi on vaihtunut, samoin osoite ja banneri. Assi siis teki meille tuon, kiitos vielä paljon! Muutama yksilö ehkä myös hoksasi tuolta oikeasta sivupalkista löytyvät uudistukset. Kaikki sivut on päivitetty. Tuonne on myös lisätty kohta: Ira. Kysymys nyt kuuluukin, miksi? 

Puhuin Iran kanssa puhelimessa, ja valittelimme molemmat sitä, kuinka aika ei riitä bloggaamiseen eikä tunneille saa ikinä kuvaajaa. Edellä mainittujen asioiden takia ei sitä blogia tule pahemmin päiviteltyä. Päätimme sittenyhdistää blogimme. Näin saamme päiviteltyä useammin tänne kaikkea ja lisää motivaatiotakin tuli "uuden" blogin myötä. Tämä blogihan oli siis ennen "Nona's Ponylife / nonsku.blogspot.fi". Iran vanha blogi löytyy nimellä På Stigbyglarna. Sinne ei kuitenkaan enää mitään päivitetä, mutta sieltä löytyy kaikki vanhat postaukset. 

Mietimme blogin nimeä todella kauan, halusimme sen olevan persoonallinen, eikä mikään tylsä massabloginimi. Päädyimme "Prinsess Syndrom" nimeen. Se on suomeksi käännettynä prinsessa syndrooma. Koemme välillä molemmat kärsivämme kyseisestä syndroomasta. Olemme kuulleet myös muilta tämän kaltaisia huomautuksia.


Nyt kerron enemmän yhteisestä historiastamme:

Ensimmäistä kertaa olimme samalla leirillä Perniön Ponitallilla joskus vuonna 2006-2007. Juttelimme silloin tällöin, mutta emme olleet mitenkään kauhean hyviä kavereita vielä. Vuonna 2009 leirillä meillä oli riita Masi-nimisestä ponista, josta vuosia myöhemmin tulikin yhteinen kisaponimme. Tutustuimme paremmin vuonna 2011, kun aloitimme valmennuksen yhdessä. Meistä tulikin todella nopeasti parhaita kavereita. Tämän jälkeen vietimmekin lähes kaikki valmennusviikonloput yhdessä. Aloimme viettää myös paljon aikaa keskenämme valmennuksen ulkopuolella. Meistä tulikin lähes erottamattomat. Valmennuksessa kilpailimme ja treenasimme Masilla, itseasiassa aika hyvällä menestyksellä. Tutustuimme myös perrassa asuvan Nitan kautta muihin perniöläisiin, ja olemme viettäneetkin aika paljon aikaa perniössä myös valmennusten/leirien ulkopuolella. Nona lopetti valmennuksen 2012 kevätkauden jälkeen, mutta Ira jatkoi siellä vielä vuoden verran. Käymme samaa koulua (Brändö Gymnasium). Nyt emme nää enään kauhean usein, koska Ira asuu Vaasassa toistaiseksi. Meillä on lukematon määrä yhteisiä muistoja ja olemme kokeneet yhdessä paljon erilaisia tapahtumia. Riitelemme iteasiassa aika usein, mutta sovimme riitamme melkein heti, koska kumpikaan ei pidä riitelystä. Erimielisyyksiä tulee, koska olemme luonteiltamme niin samanlaisia. Meille on sanottu monta kertaa, että olemme kuin siskokset. Voitte lukea enemmän meistä yksilöinä omilta esittelysivuiltamme. Vi bloggar också på svenska. Mitä ajattelette tästä? Minkälaisia postauksia haluaisitte? Heittäkää mielipiteitä ja ideoita kehiin, kaikenlainen (asiallinen) palaute on tervetullutta!


Yhteinen Instagram: @prinsessyndrom
Facebook-sivu: Prinsess syndrom

18 kommenttia:

 1. ihana kirjoitusvirhe blogin nimessä :D princess syndrome olisi oikein.

  VastaaPoista
 2. muijat kusettaa nii paljon, kumpikaa teist ei oo lähelläkää heA :DDDDd ette ees hevosia saa peräänantoo ratsastettuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ootko millon nähny kumpaakaan hevosen selässä? :)

   Poista
  2. mä oon nähny molemmat ja voi ne hetkittäin saada, mut ei oo kummallakaan mitään tuloksia tms ni tietävät itekin etteivät oo A-tasolla.

   Poista
  3. Mä oon ainakin mun valmentajan kanssa jutellut jo aikoja sitten ja hän on sanonut olevani A-tasoinen :) Luotan kyllä koulutettuun valmentajaan vähän enemmän kui anonyymiin blogissa. Melkeimpä kukaan ei ole yli vuoteen nähnyt minun ratsastavan, koska käyn Kalliorinteessä, eikä siellä ikinä ole ketään tunteja katsomassa.

   Poista
 3. totta kai oli pakko muuttaa yhteisblogi tähän koska nonalla on yli puolet enemmän lukijoita eikä voitu sen takia tehdä ihan kokonaan uutta blogia :))))))))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on kaikinpuolin helpompaa kun tehtiin tähän! valmis pohja, eikä ulkoasuakaan tarvinut kauheasti muokata. lukijoillekin helompaa, toki jos ei miellytä voi poistua lukijoista :)

   Poista
  2. no eiihän noil kummallakaan ollu blogeissaan mitään elämää -eiks ois ollu parempi lopettaa molemmat?

   Poista
  3. Tällä tavalla saadaankin lisää elämää, kun molemmat saa paljon motivaatiota uuden blogin myötä :)

   Poista
 4. Uu kuulostaa ihanalt !❤ Hyvä tytöt !

  VastaaPoista
 5. Tosiasiassa nää uudet postaukset ei enää päivity lukijoille koska blogin osote on vaihettu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no me ei nyt oikeen voida asialle mitään.... :/

   Poista
 6. Kaksi hesalaista joista toinen asuu Vaasassa? Pitäskö vähä korjata esittelyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hesalaista :DDDDDD ja ira asuu nyt toistaiseks vaasassa, mutta on kuitenkin aina asunut stadissa ja on myös tänne palaamassa.

   Poista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?