Luukku 12: Samankaltaisuudet ja erilaisuudet

"Lika barn leker bäst"

- eli samantyyppiset ihmiset tulevat parhaiten toimeen. Tässä postauksessa selviää missä seikoissa olemme samanlaisia ja missä täysin erilaisia. Ehkä myös selviää miksi tulemme (USEIMMITEN) niin hyvin toimeen keskenämme.


Samankaltaisuudet:

- Olemme kummatkin luonteeltamme äkkipikaisia, Kun riita puhkeaa välillemme, muut ottavat suosiolla takapakkia, ja esimerkiksi Nita huomauttelee aina, että olemme ihan idiootteja. Ollaan lukuisia kertoja huudettu toisellemme naama punaisena, esimerkiksi koulussa, tallilla, kisapaikalla, jossain juhlissa jne. Se ei todellakaan katso aikaa, paikkaa tai seuraa...

- Ollaan aina kuitenkin toistemme puolella ja puolustamme toisiamme (ja muita tärkeitä ihmisiä) henkeen ja vereen. Jos toisella on huono päivä, toinen osaa varmasti jotenkin piristää, edes vähän.- Kummatkin ovat seikkailunhaluisia ja sponttaaneja. Hyvässä ja pahassa...Olemme joutuneet lukuisia kertoja pulaan tämän takia, mutta onpahan ainakin ihan unohtumattomia muistoja!

- Pidämme samanlaisesta musiikista, suomi-iskelmästä, ruotsinkielisestä popista sekä Lana del Reyn tuotannosta.

- Ollaan kummatkin välillä tosi motivoituneita ja välillä tosi laiskoja urheilun suhteen. Muistan esimerkiksi yhden kerran, kun olimme sopineet, että menemme yhdessä salille ja tavattiinkin siinä ulkopuolella. Katsoimme toisiamme ja kirosimme miltei samaan aikaan salisuunnitelmat alimpaan helvettiin ja suunnattiikin yhteisymmärryksessä viereiseen Santa Fe-ravintolaan syömään jättilautanen rasvaisia nachoja.

- Uskomme kummatkin horoskooppeihin ja niiden lukemisesta päivittäin onkin jo muodostunut tapa.

kaksonen ja jousimies


Erilaisuudet:

- Itse olen yltiöromantikko elämän jokaisella osa-alueella ja näen välillä kaiken vaaleanpunaisten lasien läpi, kun Nona taas on yleensä melko realistinen.

- Minä olen vasenkätinen ja Nona oikeakätinen.

- Nona on yleensä melko organisoitunut ja hoitaa sovitut asiat ajallaan, on ajoissa yms - kun taas minä olen täysi vastakohta! Aina on jotain hukassa ja se on ihme jos olen ajoissa paikalla.

- Nona on hyvin tarkka millaisia kuvia hän/muut itsestään julkaisee ja välillä saankin 10 kuvaa Whatsappissa "Mikä näistä ois paras ig?". Kun taas itse nauran vaan räkäsesti jos minusta ilmestyy joku irvistyskuva tai nolo video nettiin.

hyvä esimerkki siitä että osaan olla söpö :)

- Kun ollaan lähdössä ulos, laittautumisessamme on suuri ero. Nonalla menee ihan valehtelematta monta tuntia, kun taas minä olen tarpeen vaatiessa valmis kahdessakymmenessä minuutissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?