Perniöön ♥

Heippa, tulin nyt ilmoittelemaan teille valitettavasta tulevasta postaustauosta. Selvisimme ainakin omasta mielestäni kunnialla joulukalenterista. Juuri kuin saimme blogiin postaustahdin käyntiin, niin tulee tauko... Huoh. Tauon syyn tosin pystyy älykkyysosamäärältään keskivertoa alempikin yksilö päättelemään tämän postauksen otsikosta.Olemme siis Iran kanssa molemmat menossa yhdessä Perniöön!! Viimeksi kesällä molemmat ovat olleet samaan aikaan Perniössä, ihan sairaan kivaa päästä vihdoin ja viimein viettämään aikaa kolmistaan (minä, Ira ja Nita). Tätä olemme kaikki kaivanneet jo pidemmän aikaa... Menemme siis Perniöön lauantaina 27.12. Ira lähtee keskuudestamme (perniöstä, ei me sitä lopetettavaksi viedä) uudenvuoden aattona, ja minä jään seikkailemaan pöndelle vielä neljäksi-viideksi päiväksi tämän jälkeen. 


Ajattelimme muutaman tunnin ratsastaa, itse ainakin haluaisin mennä pitkästä aikaa Sakella, ja ehkä hypätä jollain konilla, saa nähdä. Maastokin voisi tehdä terää, jos pohjat vain sallivat. Perniössä on ilmeisesti lunta, mutta säätiedotusta en ole kyllä yhtään muuten selaillut. Täällä Helsingissä ainakin tuli lunta kuin esterin perseestä tossa yhtenä päivänä, ihan kivat nietokset meiltä löytyy. Kerrankin valkea joulu. Wohoo. 


Kameraa emme kumpikaan ole ottamassa mukaan, syitä on useampi: 

1. Iran kamera ei toimi.
2. Minun kamerani putki ei ole meillä tällä hetkellä, ja kameraan on vain se normiputki.
3. Perniö on ehkä paras paikka tavaroiden rikkomiseen...
4. ... Tai niiden hävittämiseen. 
5. Kukaan ei kuitenkaan jaksaisi sillä järkkärillä kuvata. 
6. Kamera vie paljon tilaa laukussa.
7. Se painaa. Tästä johtuen hermolomamme kuvamateriaali ei tule olemaan kuin BBC:n luontodokumenteista, mutta yritämme parhaamme kännyköiden voimalla. Ajattelimme myös kuvata teille jonkinlaista videopostausta, miltä kuulostaisi? Emme kuitenkaan tapaa tällä hetkellä kauhean usein, johtuen siitä, että asumme kaikki eripuolilla Suomea, niin nyt kerrankin kun olemme edes jonkin aikaa samassa paikassa, voisimme väsätä eeppisimmän videopostauksen ikinä. Esimerkkinä se Kingi videopostaus sieltä Ypäjältä, jonka kuvaamisesta onkin jo vuosi aikaa. En tiedä nauroiko kukaan teistä sille videolle, mutta itse en ainakaan saanut henkeä sitä kuvattaessa. Kirjoitamme tätä blogia teille, lukijoille, mutta haluamme tehdä sen omalla tavallamme. En todellakaan aio ottaa blogista turhaa stressiä, teen sitä niin kauan ja sillä tavalla, kun se on hauskaa ja mieluisaa. 
Jos teillä nyt on jotain videopostausehdotuksia, haluatte kysya jotain minulta/Iralta/Nitalta, niin nyt on hyvä hetki kertoa asiasta.

Adios amigos, palaillaan mahdollisimman pian! 


5 kommenttia:

 1. joo tehkää videopostaus! :)

  VastaaPoista
 2. Jooooo videopostausta! :)

  VastaaPoista
 3. Videopostaus ois kyllä tosi kiva! Tehkää vaikka My Weekend tai jotain ei haittaa vaikka olis pitkä:D

  VastaaPoista
 4. tehkää joku tosi pitkä tai sillee x) mut älkää kuvatko siihen mitää sellasta turhaa niinkun "nyt me syödään" :Dd

  VastaaPoista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?