Horzen talviaiheinen yllätyspaketti ja bannerikisan voittaja

Joulukalenterissamme oli bannerikisa, joka on nyt vihdoin ratkennut. Voittajabannerin otamme nyt tänään käyttöön. Voittaja on Laura Veikkola, suurkiitos hänelle bannerista! Voittajalle on myös ilmoitettu sähköpostitse.

Palkintona toimii Horzen sponsoroima talviaiheinen yllätyspaketti, joka sisältää alla olevat tuotteet. Kannattaa muuten käydä hyödyntämässä verkkokaupan alennukset, ilmaiset postikulut* sekä uutuutena Spooksin tuotteet!


**Postaus on toteutettu yhteistyössä Horzen kanssa**

* yli 69€ ostoksista

5 kommenttia:

 1. Tosi kivat tuotteet oot saanu, ja hieno tuo uusi banneri :)

  VastaaPoista
 2. Tee pieni palvelus. Sulla ei oo paljon lukijoita, joten heitä kannattaa arvostaa. Luin kohdan UKK ja vastailit siellä kommenteihin hyvin napakasti ja ylimielisesti, jolloin järkytyin hiukan. Muuten blogisi on todella hyvä ja antoisa luettavaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että tää kommentti on tullut väärään blogiin tms, koska tuolla UKK-kohdassa ei edes ole kysymyksiä? Ja miksi puhut "sinä" muodossa, meitä on täällä kaksi...? Omasta mielestäni ainakin 1400 lukijaa + seuraajat muualla somessa on yhteensä aika paljon, en sitten tiedä kuinka monta tuhatta lukijaa sinulla on!

   Poista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?