Muutama uusi juttu

yhteistyössä emp.fi

Heippa! Perniöstä kirjoittelen teille myöhemmin, nyt palataankin ajassa vähän taaksepäin. Moni minua Instagrammissa seuraava (@haasnootnona) onkin nähnyt kuvan muutamasta tuotteesta, joiden ohessa olen kertonut niiden tulleen EMP nimiseltä yritykseltä. Saatiin tosiaan tuossa viime vuoden puolella solmittua yhteistyösoppari, joten tulette nyt aina välillä kuulemaan kyseisestä yrityksestä. 

Saadaan siis itse valita yhteistyötuotteet, ja valitsinkin nyt ensimmäiseksi korun ja kengät. Tilaaminen oli todella helppoa ja tuotteet tulivat todella nopeasti, joten toimituksessa ei ole mitään moittimista.  

                      


Kuvittelin ensin kyseisen korun olevan todella painava, mutta onkin yllättävät kevyt kädessä! Lukko on sopivan iso ja säädettävä. Kauhean kauaa tämä koru ei ole minulla ollut, joten en osaa kestosta sanoa mitään, vaikuttaa kuitenkin hintaansa nähden laadukkaalta! Tämähän maksaa 19,99€, joka ei kyllä ole korusta paljoa. Emp:llä on paljon muitakin kivoja koruja, koru kategoriaan pääset tästäRefresh Avail varsikengät

Tämän tyyppisiä saappaitahan näkee tällä hetkellä melkeinpä jokaisella jalassa kaupungilla, mutta oli silti pakko tilata itsellekkin. Minultahan löytyy näille keleille pelkkiä uggeja, joten jotkut vettä/loskaa/räntää edes vähän enemmän kestävät kengät olivat muutenkin hankintalistalla. Olen käyttänyt näitä nyt todella paljon, eivät ole hanganneet ja ovat ihan uudenveroisessa kunnossa vieläkin, ei siis näistäkään mitään moitittavaa. Jos joku tälläiset samanlaiset haluaisi, niin nyt olisi 59,99€ alennuksessa.. ;)


Saatiin myös Backstage Club - jäsenyys, joka on oikeasti todella kätevä, etenkin jos tilaa vähän useammin! Maksaa sen kaksikymppiä vuodessa, saa kaikista tilauksista ilmaiset postituskulut, priority palvelun, lahjaboksin, kaupanpäällisiä ja vaikka mitä muuta. 

Tämän kertainen postaus taisi nyt olla jo tässä, Ira esittelee joskus myöhemmin omat tilauksensa. Perniöstä kirjoittelen teille heti, kun on taas aikaa! :)

- Nona

2 kommenttia:

  1. Itsekkin tilailen aina Empiltä yhtä sun toista, hyvä paikka on! :)

    VastaaPoista
  2. Kauanko noiden tuotteiden toimituksessa kesti? :)

    VastaaPoista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?