Esittelyssä EMP

Tämä postaus oli tarkoitus julkaista jo joulukalenterissa, mutten vaan missään vaiheessa saanut sitä aikaiseksi. Ehkä kuitenkin parempi näin, sillä nyt voin kertoa asiasta tarkemmin.

Kuten varmaan olettekin jo huomanneet sivupalkista, blogimme suurin yhteistyökumppani on tällä hetkellä EMP. Monille verkkokauppa onkin jo varmaan tuttu, mutta niille joille ei ole ajattelin kertoa siitä vähän.

Itse tutustuin kyseiseen liikkeeseen valmennusaikoina. Perniöön oli muistaakseni tullut kevätkuvasto ja selailin sitä syödessäni. Ensivaikutelma hämäsi, en aluksi uskonut löytäväni sieltä mitään omantyylistä. Lopputulos oli kuitenkin se, että istuttiin Nitan ja Nonan kanssa monta tuntia ja suunniteltiin mitä vaatteita sieltä tilaisimme ja missä näille olisi käyttöä. En tällöin voinut kuvitellakaan että jonain päivänä pääsisin olemaan osa yrityksen markkinointia. 

Parhaat puolet EMP:ssä on mielestäni ensinnäkin valtava valikoima. Valinnanvaraa riittää ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin. He myyvät paljon erityylisiä vaatteita ja hintaluokkia on monia, muunmuassa Adidasta ja Vansia. Toinen asia josta pidän, ovat nopeat toimitusajat. Tuotteet tulevat Joensuun varastolta, ja minulla ei ole mennyt kun noin 4 päivää tilauksen tekemisestä tuotteiden saapumiseen. Kolmas syy siihen että olen jo kauan suosinut EMP:tä, on se että tuotteet ovat erittäin laadukkaita. En vihaa mitään niin paljon kun sitä, että tilaan uusia vaatteita jotka osoittautuvatkin huonolaatuisiksi!

(Älkää huomioiko mun söpöä kampausta :D) Tuo on siis aivan ihana! Vaikkei edes kiristäisi, kaventaa vyötäröä huomattavasti..Mikä on ainakin minun kohdalla plussaa!
Ensimmäinen yhteistyötilaukseni tuli siis jo joulukuussa, ja se sisälti tuotteita sekä itselleni että läheisille. Tilasin lahjaksi topin, hiusvärin sekä yli-söpön paistinpannun! Lahjojen saajat olivat erittäin ilahtuneita. Itselleni tilasin korsetin, josta olen jo kauan haaveillut. Olen ehtinyt jo käyttääkin sitä ja en kyllä voi olla kehumatta! Ihanan näköinen, eikä edes ole epämukava - vaikka sitä aluksi vähän pelkäsinkin. Lisäksi saatiin Nonan kanssa kummatkin vuoden Backstreet club-jäsenyydet, johon kuuluu ilmaisia tuotteita joka tilauksen myötä, ilmaiset postitukset ja monia muita etuja! Suosittelen lämpimästi, mikäli tilaat edes pari kertaa vuodessa.**Postaus on toteutettu yhteistyössä EMP:n kanssa**

2 kommenttia:

  1. pidetäänks tota korsettia siis jonkun paidan alla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo periaatteessa on alusvaate, mutta peitävämmän neuleen tms kanssa käy kyllä topistakin kun on kokopitkä :)

      Poista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?