Esittelyssä huoneeni


Moikka, Täällä siis Nona! Minulta on siis jo bloggaamisen alkuajoista lähtien pyydetty huonepostausta, jonka nyt vasta sain kuvattua. Blogger taas ihanasti onnistui kusemaan kuvien laadun, mutta ehkä saatte niistä silti jotain selvää... Huoneeni ei ole vielä 100% valmis, eikä varmaan koskaa tule olemaankaan. Tuonne siis pitäisi vielä tulla kattokruunu, verhot ja valokuvaseinä. Valokuvatkin olen jo ifolorilta tilannut, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi pyykkipoikien ja -narun hankintaa. Kyllä siitä vielä joskus ihan hyvä tulee! 

Pitemmittä puheitta, tässä on nyt sitten tämän hetkinen siivouskomeroni kuvina: Näissä kuvissa on siis hylly, joka on sijoitettu laatikoston päälle. Vaihtelen aina tämän päällä olevia tavaroita, jotta saan vaihtelua huoneeseeni pienellä vaivalla.  Tällä kertaa nyt sattui tossa olemaan VS:n ja A&F:n kassit + noita bodymistejä. Ainut ikävä puoli näissä hyllyissä on pölyttyminen, ja onkin sellainen fiilis, että saa kokoajan olla imuroimassa/pyyhkimässä pölyä pois. 
Tässä näkyy oven ja vaatekaappien välissä olevat laatikot, joiden päälle olin nyt laittanut DKNY:n laukkuni. Yleensä tuossa on jotkut siistit kengät, laukku tms. Ylempi laatikko on täynnä laukkuja, kun taas alempi turhaa roinaa, jota en tarvitse melkeimpä ikinä. 


Tässä hieman yksityiskohtia lipaston päältä. Vasemmassa reunassa on myös peili, joka näkyy ihan vikoista kuvista sitten selvemmin. Säilytän noissa valkoisissa purkeissa siis koruja, yhdessä hopeiset ja sitten kahdessa muussa kultaiset. Lipaston päällisen sisustusjuttuja vaihtelen myös usein, nyt tässäkin sattui olemaan kaksi kassia. Lipaston sisällä on siis; Taikan tarvikkeet, ratsastusvaatteet, meikit + muuta turhaa sälää, alusvaatteet, vyöt, hanskat + paljon vaatteita. 


Siinä sitten sänkyni + yöpöytäni. Sänky näyttää tässä kuvassa todella kapealta (varmaankin jotenkin oudosta kuvakulmasta otettu), mutta on siis ihan parisänky. Sängyssä yleensä katselen netflixiä ja nukun päikkäreitä pitkien koulupäivien jälkeen. Yöpöydän sisällä on turhaa tavaraa, esimerkiksi alimpaan lokeroon olen survonut kaikki ruusukkeeni, koska en keksi niille hyvää paikkaa seinältä. Tässä sitten lipastoni, jonka itseasiassa nikkaroin tässä kasaan yhtenä päivänä. Alimmissa laatikoissa säilytän koulujuttuja + muuta turhaa sälää. Kahteen ylimpään koloon vaihtelen aina sisustusjuttuja, nyt siinä sattui olemaan nuo. Tosta näytöltä katselen netflixiä aika usein.


Tässä vielä muutama yksityiskohta huoneestani, tuohon peilin alle tulee ehkä keväämmällä beige fatboyn sohva, mutta saa nyt nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Siinä on sitten vielä ehkä maailman surkea laatuisin kuva naulakosta, joka minulla on tuossa oven vieressä. Siinä on aina ne takit, joita eniten sillä hetkellä käytän + muutama kaulaliina näin talvella. 


Huoneessani on siis valot, jotka laitan aina illalla päälle, livenä paljon kivemman näköiset! Otan nämä sitten pois, kun ulkona on illalla/yölläkin valoisaa. Yleensä siis pidän syksystä keväseen. 


Mitä tykkäsitte? Onko jotain kysyttävää? Millaisia teidän huoneenne ovat? Jotain ideoita? Kritiikkiä? 

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva huone (: tykkään itekkin ton sävysestä sisustuksesta paljon!

  VastaaPoista
 2. Oisko sul netflixsistä jotain sarjasuosituksia? :) kaikki rikos jutut kiinnostaa eniten, mutta kelpaa melkein mikä vaan :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hawaii five-0 ja person of interest on rikossarjoja, varsinkin toi jälkimmäinen saattaa vaikuttaa aluks suoraan sanottuna paskalta, mutta anna mahdollisuus :D Blue mountain state on myös ihan sairaan hyvä!

   Poista
 3. Mist toi lv boksi on:o haluun kans tollasen kätevä säilytykseen :Dja ihana huone,kivoja värejä ja yksityiskohtia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että noita saa ostettua erikseen mistään, kai vaan joidenkin laukkujen tms mukana tulee tuollainen :D Kiitos paljon! :)

   Poista
 4. Ihana huone sulla! :)

  VastaaPoista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?