Kuulumisia

En ole pitkään aikaan saanut kirjoitettua tänne mitään, joten ajattelin nyt päivitellä pikaisesti. Minulla on kaikki hyvin - aikaa ei vaan millään tahdo riittää kouluun, töihin, ratsastukseen, bloggaamiseen yms.

aamuisin ei aina haluaisi herätä, mutta tällainen herätyskello helpottaa ihmeellisesti :D

Ratsastuspostauksia ei ole pitkään aikaan tullut, johtuen siitä että kävin ottamassa napakorun. Tämän myötä tuli myös urheilukielto, joten en luonnollisesti ole voinut käydä ratsastamassakaan. Harmittaa tietenkin, kun kisakausi olisi tarkoitus kohta aloittaa meidänkin kohdalla. Tämän sijaan olenkin ehtinyt käydä paljon töissä ja tentata pois koulukursseja. Muutin myös pari viikkoa sitten "lukiosuunnitelmaani", käyn luultavasti kolmessa ja puolessa vuodessa. Töitäkin olen paiskinut ihan urakalla ja Helsingissäkin on ehditty käydä useammankin kerran!

napakoru :)))

Lähden myös 12.2 Roomaan ja ajattelin kuvata teille jonkinlaista videopostausta sieltä. Ehdotuksia saa heittää kehiin!


Ehdin myös käydä hyväntekeväisyystanssiaisissa perheen kanssa Helsingin Ritarihuoneella ja viime viikonloppuna viettämässä Assin 18-vuotispäiviä! Huhhuh..

-Ira

5 kommenttia:

 1. Napakorun ottamisesta liikunta kielto :o ei mulla vaan ollu :d ja menin alle viikon sisään ratsastamaan korun ottamisesta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä!

   Poista
  2. Samaa ihmettelin myös.. Itse menin samana päivänä, eikä haitannut ratsastusta yhtään.

   Poista
  3. mulle sanottiin näin lävistäjällä :)

   Poista
 2. Mäki mietin tota liikuntakieltoo! Mä ainaki menin heti seuraavalle tunnille :D mut kiva et päivitit :)

  VastaaPoista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?