Taustakuvia


... koneelle, puhelimelle, tabletille ...

Moikka, täällä Nona taas! Tein siis tälläisen samanlaisen postauksen aikoja sitten "edelliseen" blogiin, ja sain siitä aika paljon kiitosta. Ilmeisesti aika moni sieltä löysi uusia taustakuvia puhelimeensa, tai ihan mihin tahansa muuhun laitteeseensa. Kaverini myös pyytävät usein minua lähettemään heille taustakuvia, koska eivät itse jaksa/osaa niitä itse etsiä, niin laitan nyt sitten tänne kerralla uusimmat mitä olen tallennellut. 

OBS! Kuvat voivat näyttää tässä huonolaatuisilta, mutta esimerkiksi puhelimessa on paljon pienempi näytön resultaatio (ja muutenkin pienempi näyttö) kuin koneessa, joten todennäköisesti puhelimessasi kuvat ovat huomattavasti parempi laatuisempia, kuin tässä. Voin tehdä näitä jatkossa lisääkin, mikäli haluatte? En kuitenkaan ole ajatustenlukija, joten teidän pitää rohkeasti kommentoida, jotta saatte tänne blogiin haluamianne postauksia. Kirjoitan tätä blogia kuitenkin itseni lisäksi myös teille ja haluan, että blogini olisi mahdollisimman kivaa luettavaa. Blogista on kuitenkin vaikea tehdä teille mieluista, jos en saa palautetta postauksista, oli se sitten negatiivista, tai positiivista. Postausehdotuksia saa myös ihan rohkeasti esittää :) Toteuttelen siis niin heppa- kuin lifestyleaiheisiakin kirjoituksia.

- Nona

2 kommenttia:

  1. Oi tää oli tosi kiva ja löyty uusia kivoja taustakuvia, nyt kun osais päättää minkä näistä laittais omaan puhelimeen! Voisitko tehdä samanlaisen mutta heppa-aiheisilla kuvilla? :) Ja näitä vois tulla useamminkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Heppa-aiheisia kuvia en itse oikein pidä puhelimessani, eikä niit löydy myöskään niin helposti.

      Poista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?