Helmikuun EMP-tuotteet

Elikkä Ira täällä moi! Nyt on taas minun vuoro esitellä kuukauden sponsorituotteet. Tilailin uudesta kevätmallistosta (jonka voi ilmaiseksi tilata tai ladata konelleen/tabletilleen) kevättä ja kesää silmällä pitäen. Kaikki tuotteet ovat siis tilattu yhteistyökumppaniltamme EMP:ltä.


Korsettitoppi - Ihana ja mukava päällä. Sopii juhlakäyttöön ja ostinkin vähän kesän festareita ja juhlia silmälläpitäen. Takana nyöritys, eli säätövaraa on paljon. Sivussa vetoketju, eli kun on kerran säätänyt itselleen hyvän kokoiseksi, on helppo pukea ja riisua. Itse olen hurahtanut korsetteihin totaalisesti, sillä tykkään siitä miten ne korostavat vyötärön kapeutta.


Pääkalloreppu - Rento ja tilava reppu. Olen käyttänyt pari kertaa ja vaikuttaa todella hyvän laatuiselta. Tänne mahtuu kaikki tarpeelliset tavarat, mutta reppu ei kuitenkaan ole liian iso tai ns. kömpelöntuntuinen selässä.


Pitsitoppi - Tilauksestani jäi kymppi uupumaan ja löysinkin puolisattumalta ale-tuotteista ihan perus mustan pitsitopin. Minulla oli ennen samantyylinen, mutta se hävisi viimekesänä. Mielestäni kiva perusvaate käseksi, toimii eri asusteiden kanssa sekä arjessa että juhlassa.


Empllä on tänään ilmaiset toimitukset ja kevätsiivous-tarjouksia, joihin tutustumisa suosittelen lämpimästi!


- Ira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?