Maaliskuun suosikit

Moikka, päätettiin Nonan kanssa aloittaa tekemään Kuukauden suosikit-postaussarjaa, eli siis hän teen aina parillisina kuukausina tämän postauksen, ja minä parittomina. Päädyttiin kuitenkin ratkaisuun ilman vakituisia kategorioita, kuten helmikuun postauksesta ehkä saattoi päätellä.


                   


Michael Korsin laukku

Sain kuun alussa aivan ihanan mustan käsilaukun, joka on ollut kovalla käytöllä. Se on juuri kätevän kokonen, ei liian iso mutta kaikki tarvittava mahtuu. Lisäksi kyseessä on laadukas merkki, eli ei hajoa heti (olen parin kuukauden sisällä onnistunut hajottamaan kolme laukkua....).


                

Shiseidon eyelineri

Ostin tämän eyelinerin jo helmikuussa lentokentältä, mutta pääsin käyttämän sitä vasta maaliskuun puolella. Kyseessä on ihan huipputuote, jolla on helppo luoda siisti ja kestävä rajaus. Ei sotke ja kestää hyvin koko päivän. Plussaa myöskin siitä, että eyelinerin loppuessa voi ostaa uuden täyttökapselin Stockalta ihan naurettavaan hintaan.Ei siis tarvitse ostaa kokonaan uutta joka kerta!


              

eGo-T sähkötupakka

Vaikka tupakointi onkin erittäin huono tapa, olen tämän sähkötupakan myötä saanut vähennettyä tupakointia ihan hirveästi. Helppokäyttöisyys ja söpö vaaleanpunainen väri saivat minut ylipuhuttua. En tietenkään suosittele, ellet jo tupakoi, mutta mikäli teet, tämä on mielestäni huomattavasti tyylikkäämpi vaihtoehto. Lisäksi hajukaan ei ole läheskään yhtä paha ja nenäänpistävä kun tavalisessa tupakassa.


                                     

Kip Moore - Beer Money

Kevään fiilistelybiisi! Kuuntelin tätä jo viime keväänä ja "löysin sen uudestaan" selatessani vanhoja playlistejäni Spotifyssa. Hyvälle tuulelle saava kappale, joka ainakin minun kohdallani herättää kevätfiiliksen. Auringon paistaessa ja tämän biisin soidessa tulee sellainen olo, ettei kesä ole enää kaukana. Ehdoton maaliskuun suosikkibiisi!


                   

Jäägrillaus

Maaliskuun suosikkihetki oli ehdottomasti grillausilta poikien kanssa jäällä. Istuttiin katselemassa auringonlaskua, kuunneltiin hyvää musiikkia, juteltiin kaikesta maan ja taivaan välillä ja syötiin grillattuja makkaroita nuotion ääressä. Tällaiset hetket hyvässä seurassa ovat kultaakin kalliimpia!

- Ira

5 kommenttia:

 1. Hyi hyi!!! Ei noin nuoren kuuluisi tupakoida, huonoa esimerkkiä annat täällä muille!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täytin just 13 ja poltan tupakkaa,tiedän että se on huono tapa mutta en voi mitää .;D

   Poista
  2. Ei kuuluisikaan, mutta minkäs sille voi. Nimenomaan EN todellakaan kannusta ketään aloittamaan, vaan päinvastoin! On todella tyhmä aloittaa ja tässä postauksessa autan vähentämään JOS JO POLTTAA! :) Pahoitteluni jos jäi epäselväksi

   Poista
 2. hei kuule mistä sie oot löytänyt noin söpön sähköröökin...miekin haluan sellaisen...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://vapin305.com/product/ego-t-starter-kit-pink-copy/

   Poista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?