Nonan varustepostaus

Heippa, täällä siis Nona taas. Minulta on toivottu todella kauan varustepostausta, joten päätin nyt vihdoin tämän teille toteuttaa. Toivottavasti tykkäätte! En nyt esitellyt tässä raippoja tai sukkia, koska en usko, että ne jaksavat ketään kauheasti kiinnostaa.


Kingslandin harmaa pikee ja Kingslandin tummansininen t-paita ovat ainoat jäljellä olevat ratsastuspaidat, muut olen jo myynyt. Käytän nykyään melkeimpä aina ihan tavallisia paitoja, mutta nämä kaksi ovat aina olleet minulla suuressa suosiossa, joten nämä säilytin itselläni.Mustat Pikeurit ovat minulla olleet jo pidemmän aikaa, ihanan simppelit ja yllättävän kestävät.

Tummansiniset HV-Polot olen myöskin hankkinut jo muutama vuosi sitten, ja nämäkin ihan uudenveroisessa kunnossa! Piristystä tuovat ihanat kultaiset blingaavat yksityiskohdat.

Punaiset Hööksin housut ovat pitäneet paikkaa vaatekaapissani jo yli neljän vuoden ajan, ja näissä alkaakin jo valitettavasti näkyä käytön jälkiä. Eivät kuitenkaan ole (vielä) rikki, joten ovat vielä käytössä!

Vaaleansiniset Harry's Horset !Myynnissä! nämä ovat itseasiassa alunperin Saksasta ostetut, joten samanlaisiin ei ainakaan Suomessa törmää. Itselläni eivät ole olleet kauhean kovassa käytössä, siksi olisin näistä valmis luopumaan, vaikka ihanat housut ovatkin. Koko on XS/S ja hintaa voi ehdotella sähköpostitse nona.haasnoot@gmail.com kovin paljoa en näistä pyydä, joten tarjoa rohkeasti! 

Ruskeat Mountain Horset ovat olleet minulla aika kauan jo, ja pysyneet todella hyvässä kuosissa. Ihanan pehmeät jalassa. Kingslandin harmaa huppari itseasiassa unohtui tuosta hupparikuvasta, siksi tässä erikseen. Olen saanut tämän ihanuuden joululahjaksi 2012, ja on vieläkin ihan uudenveroinen, ja kaikenlisäksi karvavuoren ansiosta ihan superlämmin!  

Hanskoja löytyy Horse Comfortit, viidet Roecklit ja RSL:n hanskat.

Kannuksina toimii normaalit hopeiset blingikannukset, joihin olen vain itse lisännyt kannuskumit + todella kevyet harmaapinkit kannukset. 

Pipoja on itseasiassa neljä Kingslandia, joista valkoinen oli kuvanotto hetkellä äidillä lainassa.Vaaleansininen Kingsland huppari on ostettu jo kesällä 2011 Hollannista. Tätä olen käyttänyt ihan superpaljon. Ihanan pirteä väri keväälle ja kesälle! 

Ruskea Kingslandin huppari on puolestaan päätynyt vaatekaappiini Hevoset-messuilta. Tämä on myöskin vähän paksumpaa materiaalia, joten menee talvella hyvin esimerkiksi toppaliivin alla. 

Tummansininen Kingsland huppari hankittiin nelisen vuotta sitten, ja on vieläkin todella hyvässä kunnossa! Vähän ehkä kankea jo niin paljon pesemisen takia, mutta silti vieläkin yksi suosikki huppareistani. Spooksin fleece on ostettu tämäkin jo muutama vuosi sitten, mutta ihan uudenveroisessa kunnossa, vaikka ollutkin käytössä. Keväällä ihan super kiva, koska ei ole liian paksu, muttei myöskään ohut. 

Kingslandin fleece on oikeastaan aika takkimainen, koska on niin lämmin. Tämä on ostettu jo vuoden 2011 HIHS:istä. Kovilla pakkasilla jos heittää tämän toppaliivin alle, niin pysyy kyllä lämpimänä!GPA Titium kypärä on ostettu 2011, mutta vieläkin todella hyvässä kunnossa, ja tätä käytänkin kypäristäni ehdottomasti eniten. Istuu vain ihan täydellisesti päähäni, eikä purista mistään.

Charles Owen on ostettu 2012, ja onkin tuo ihan perusmalli. Kesällä ehkä turhan kuuma vähäisen (lue: olemattoman) ilmastoinnin vuoksi. Kuitenkin ihan tyylikäs kypärä niin kouluun, kuin esteillekkin.

GPA Speed Air on ihan huippu ja suosikkini näistä! Talvisin ehkä vähän kylmä, mutta kesällä aivan ihana, koska on niin kevyt päässä ja muutenkin mielestäni kivan näköinen.

Dyonin Exel Croco chapsit olen saanut päälle vuosi sitten, ja ovat silti todella hyvässä kunnossa, vaikka ovatkin olleet kovassa käytössä. Tykkään näiden ulkonäöstä todella paljon!

Ratsastuskengät ovat jotkin merkittömät ja ihan kuluneet jo. En jaksaisi ostaa uusia, koska nämä ovat juuri täydellisen kokoiset ja muotoutuneet jalkaani. Kingslandin toppaliivi on ostettu jo aikoja sitten, mutta on kyllä ollut hintansa väärti! Käytössä ollut nyt varmaan jokaisessa kouluvalkussa viimeisten kahden kuukauden ajan... Hups. Suosittelen kyllä lämpimästi kaikille.

Kingslandin sadetakki on ihan loistava varsinkin syksyn jatkuville sadekeleille. Alle mahtuu hyvin huppari, joten ei tule sitten kylmäkään. Kisapaikoilla olen myös käyttänyt takin päällä.

Kingslandin toppatakki on varmaan ollut näistä paras hankinta. Mielestäni paljon kivemman näköinen päällä, kuin ne KL untuvarotsit. Kaikenlisäksi tämä on vähintään yhtä lämmin kuin ne, mutta kauniimpi ja kevyempi päällä. 


Mikä oli suosikki varusteesi? Linkkaa oma varustepostauksesi, jos olet sellaisen tehnyt!


- Nona

2 kommenttia:

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?