40 aamua

Moikka, tajusin tässä juuri, että kesälomaan on enää 40 päivää, joista vain 25 koulupäiviä. Ihan uskomattoman nopeasti on tämäkin kevät vierähtänyt, jotenkin tuntuu loppuvan aika kesken kaiken kanssa. Monet tekevät nyt suuren loppurutistuksen koulun suhteen, mutta itse en vain pysty enää panostamaan yhtään, olen ajanut itseni burnoutin partaalle jo aikoja sitten. 

Kokosin nyt teille tähän kesäkuvia, kaikki on siis itse ottamia, joten kopiointi kielletty!

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

♥ Nona

4 kommenttia:

 1. Huh, upeita kuvia! Itse en olisi millään uskaltanut julkaista ilman copyright- merkintää :o Olet kyllä tosi taitava kuvaaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Enpä jaksanut näihin alkaa mitään copyja väkertämään, jos oikein tahtomalla tahtoo kopioida niin aina ne copytkin saa blurrattua/rajattua pois... Saa kuitenkin ilmotella jos näkee, että joku urpo näitä jossain jakaa :D

   Poista
 2. Saanko kopioida ihan vain omaan käyttöön tuon ensimmäisen aaltokuvan? Laittaisin puhelimeen taustakuvaksi :) on aivan ihana kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saa puhelimen taustakuvaks, kunhan et jaa missään sosiaalisessa mediassa tms tai lähettele sitä kaikille kavereille ettei noi sitten kauhean laajalti leviä :D

   Poista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?