Dagens outfit x2

Hejsan! Tulin nyt päivittelemään tänne vähän kuulumisia ja muutaman outfitin. Mulla on nyt kauhea motivaatio blogin suhteen, kun taas koulu ei nappaa yhtään. Tänäänkään en ollut koulussa, tosin vatsakivun takia. Huomenna sitten jumppaa ja illalla tallille vääntämään koulua. Nyt on ratsastustakin kohtaan taas noussut innostusta, kun alkaa pikkuhiljaa olla paremmat kelit, eikä tallilla ole enää säkkipimeää. Toivottavasti huomenna ei sataisi kauheasti, ei huvittaisi olla ulkona eka päivällä urheilemassa, ja sitten vielä tallillakin.

image
image
 
Aamulla selasin iPadilla yön aikana tulleita postauksia, ja laitoin itseasiassa snapchattiin mystoryynkin yhden kuvan. Jos haluatte nähdä snappejani lisätkää minut siellä nimellä nnonaaa (kolme aata). Yritän aina laittaa mahdollisimman hyvälaatuisia ja "inspiroivia" kuvia sinne, päivittelenkin usein päivän asun tai joitakin yksityiskohtia sinne.

!HUOM! Ollaan myös mietitty Iran kanssa, jos alettaisiin bloggaamaan ruotsalaistyylillä, eli useita lyhyitä postauksia. Itse ainakin tykkään päivittää mielummin vaikka sitten jopa muutaman kerran päivässä lyhyitä kuulumisia, kuin tehdä kaksi kertaa viikossa isompaa postausta. Tottakai tekisimme silti välillä erikoispostauksia tms. Mitä ajattelette? 

Nyt kuitenkin niihin asuihin. Kuvat on otettu ihan puhelimella kuvien siirtämisongelmien vuoksi, mutta toivottavasti ette kuole, vaikka laatu ei nyt olekkaan kuin suoraan Voguesta. 

Outfit #1
image
image
image

Neule - Stockmann
Huivi - Louis Vuitton
Farkut - Stockmann 
Laukku - Guess 
Korut - H&M
Kello - Guess
Kengät - Seppälä

Outfit #2
image
image
image

Takki - Vila
Paita - Stockmann
Aurinkolasit - Emp*
Laukku - Zara
Housut - Emp*
Kengät - Seppälä

* saatu
Kumpi on suosikkisi? 

- Nona

4 kommenttia:

  1. Suosikkini on toi eka outfit :) lyhyet postaukset on kans hyviä!

    VastaaPoista
  2. toka outfit oli kivempi ja lyheyt postaukset kuulostaa hyvältä! :)

    VastaaPoista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?