Kouluvalmennus

Moikka, eli tiistaina mulla oli taas kouluvalmennus, kuten joka viikko. En ole pahemmin tunneista kirjoitellut, koska ei ole ollut kuvaajaa, kuten ei tälläkään kertaa. Koko talven on ollut niin pimeää, ettei kuvista maneesissa olisi tullut yhtään mitään. Nyt kuitenkin päivä alkaa pidentyä, joten voisin pyytää äitiäni kuvaamaan jonkun tunneistani, kunhan vain saisi ostettua/lainattua jostain parempaa putkea kameraan. 

Pidemmittä puheitta palataan siis tiistaihin. Pääsin koulusta 11.40, meillä oli vain jumppa tunnit, joilla pelasimme boboll. Kuvasin nyt teille tähän sen päivän outfitinkin, sanokaa jos ette halua, että laittelen tänne niin paljon päivien asuja! Kirjoitan tätä blogia tietysti itselleni, en tekisi tätä jos en haluaisi. Lukijoita on kuitenkin kertynyt jo ihan kiitettävä määrä, joten otan myös kirjoittaessani huomioon teidän toiveenne ja ideanne. En kirjoita tänne enää vain päiväkirja muotoisesti itselleni, vaan myös teille. 

Untitled

Karkasin taas kerran vähän aiheesta, mutta nyt takaisin siihen tiistaihin. Koulun jälkeen siis tulin kotiin ja katsoin (taas vaihteeksi) Criminal Mindsia muutaman jakson. Luin myös ensimmäisen kerran siitä Cheryl's birthday matematik haaste jutusta, ja onnistuin kun onnistuinkin omin avuin sen ratkaisemaan ja kaiken lisäksi se meni vielä oikein!!! Ehken olekkaan niin toivoton tapaus. Tämän jälkeen tein ruokaa ja viiden aikoihin vaihdoin tallivaatteet päälle ja lähdimme ajamaan kohti Keravaa. 

Untitled Untitled

Takki - HV-Polo
Housut & Kengät - Hööks
Sukat - Spooks
Chapsit - Dyon
Kypärä - GPA
Hanskat - Roeckl

Tallille saavuttuani kävin tarkastamassa listan, ja nimeni kohdalle oli laitettu Dandy. Muihin heppoihin verrattuna Dandy on aika uusi tulokas. Tunnilla teimme aluksi niin, että toisessa päädyssä oli isompi alue ja toisessa pienempi. Isommalla alueella piti mennä reippaampa ja pidempää ravia, joka olisi kuitenkin samaan aikaan terävää. Pienemmällä alueella sitten hitaampaa ja kootumpaa ravia. Dandy oli aluksi aika hidas reagoimaan, mutta loppua kohden parani. 

Tämän jälkeen jäimme kahdelle eri ympyrälle, jossa ensin ravissa, ratsastimme hevosen takaosaa ympyrältä ulos. Tämäkään tehtävä ei mennyt aluksi ihan nappiin, mutta parani! Laukassa sitten sama juttu. Tein siellä myös itsenäisesti vähän laukka-avoja/-sulkuja, jotka menivät lopuksi oikein mallikaasti. Dandy oli ainakin alussa laukassa aika vahva, ja yritti kokoajan vain juosta alta. Kyllä se siitä sitten kuitenkin parani. Olin aika tyytyväinen tuntiin, ja olisi kiva joskus mennä ponilla uudestaankin.

Untitled

Sain muuten koottua teille nyt sen videopostauksen Salon aluekisoista, julkaisen sen nyt mahdollisimman pian tännekkin! Ja yksi nykyisistä valmennettavista, Emma, muuten teki meille uuden bannerin, käykää ihmeessä katsomassa hänen blogiaan tästä. Muistakaa myös vastata sivupalkissa olevaan kyselyyn!

Jättäkää myös postausehdotuksia! Kiinnostaisiko teitä esimerkiksi lukea jonkinlaista aikataulupostausta päivästäni, soittolistaani, varusteiden pesua...? 

- Nona

4 kommenttia:

 1. Ei vitsi sulla on ihanat hanskat ! :o Mistä oot ostanut ? :) muutenkin kiva postaus, vaikka itse tunnista ei ollutkaan kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Noi on ostettu jo aikoja sitten, eikä mulla ole mitään muistikuvaa mistä :/

   Poista
 2. mulla on ollu aina sellanen käsitys et vihaat kaikkia nykysiä valmennettavia :D ilmeisesti kuitenkaan et?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Een :) En ketään sieltä kauhean hyvin tunne, mutta muutaman kanssa jotain jutellut!

   Poista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?