Mitä kuuntelen?

Heippa, tein taannoin samankaltaisen postauksen sarjoista joita seuraan, sitä pääsette lukemaan painamalla tästä. Ilmeisesti aika moni tykkäsi postauksesta, joten toteutan nyt samalla idealla toisen, mutta tällä kertaa kerronkin biiseistä joita kuuntelen paljon.

Kuuntelen musiikkia melkeimpä 24/7. Yleensä puhelimesta kuulokkeilla, välillä myös iPadista. Minulla on myös huoneessani bassot, joihin yleensä kotona ollessani laitan auxilla jonkun laitteen (esim. puhelimen) kiinni ja toistan niistä musiikkia.

Minulla on siis spotify premium, joka on oikeasti ihan kultaa. Melkeimpä kaikki biisit löytyvät sieltä, laitteelle pystyy lataamaan musiikkia ja toistamaan sitä ilman internet-yhteyttä missä vain ja milloin vain, tottakai ilman mainoksia.

Nyt kuitenkin vihdoin näihin suosikkibiiseihin, minulla on spotifyssa seitsemän soittolistaa, kategorioittain; ponitalli, rock, minnen, bjärnå, rap, suomi ja sekalainen. Keräsin tähän nyt sekalaiselta listalta viimeksi lisättyjä, koska aina kun kuulen spotifyssa jonkun ihan hyvän biisin, lisään sen vain sinne. Osa näistä biiseistä on todella vanhoja, joita olen löytänyt uudelleen tai törmännyt niihin vasta nyt. Täällä on siis aika pitkälti tällaista "teinimassamusaa".

Kuuntelen siis paljon muutakin, mutta koin vähän turhaksi työntää tähän Eminemin ja Julma-Henrin koko tuotantoa. Myöskin monia suomalaisia artisteja kuuntelen, mukaanlukien Kaija Koo, Eput, Popeda yms.

Untitled

Madcon - Don't Worry    James Bay - Hold Back The River    MAX ft. Hoodie Allen - Gibberish 
Andy Grammer - Honey, I'm Good.    Carly Rae Jepsen - I Really Like You    Kent - La Belle Epoque
OMFG - Hello    Tori Kelly - Nobody Love    Chris Brown - Ayo 

Untitled

Hilary Duff - Sparks    Labyrint - Fakkin fin     Flo Rida ft. Chris Brown - Here It Is  
Norlie & KKV - Ingen annan rör mig som du    Chawki - Time of Our Lives     Madonna - Devil Pray
Jason Derulo - Want To Want Me   Flo Rida - My House   ItaloBrothers - Stamp On The Ground

Untitled

♥ Nona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?