Suunnitelmia ja kuulumisia

Heippa! Eli Nona täällä pitkästä aikaa. Minulla on siis ollut koeviikko meneillään, ja olen ollut melkeimpä joka päivä tekemässä jotakin. Muutenkin olen ollut nyt lähiaikoina todella poissaoleva ja apaattinen, varmaankin tuon sään takia. Päivä toisensa jälkeen taivaalta sataa kilo tolkulla pelkkää loskaa. Itse en edes omista kumisaappaita, joten viiden minuutin ulkona kävelyn jälkeen sukat ja kengät ovat aivan litimärät. Vielä tuonkin lisäksi myös hiukset kihartuvat... Minulla on luonnostaan kiharat hiukset, jotka siis jokapäivä suoristan. Vesi/pelkkä kosteus kuitenkin kihartaa hiukseni heti takaisin ja ne ovatkin sitten koko päivän ajan ihan hirveän näköiset. Tätä tuskaa ei myöskään helpota se, että tätä sadetta pitäisi jatkua säätiedotuksen mukaan vielä ainakin toiset 10 päivää, ellei sitten enemmänkin. 

Viime viikolla kävin hulluilla päivillä, sieltä tosi tarttui mukaan vain yksi toppi, super ihana neule ja valkoiset perusfarkut. 

Viikonloppuna rentouduin kotona ja söin uutta Ben&Jerrys jätskimakua (joka ei muuten edes ollut mitenkään superhyvää).

Maanantaina shoppailin Iran kanssa ja kävimme myös pitkästä aikaa yhdessä lätkämatsissa, jonka tosin hifk hävisi ja "pääsi" kesälomalle ihanassa räntäsateessa. 

Tiistaina olin ratsastamassa kouluvalkussa, jonka menin Aarialla, vauvamaisella pikku suokilla. Tunti meni oikeastaan aika huonosti, Aappalla taisi olla vähän huono päivä, ei oikein laukat tahtoneet nousta, ja kun sen sitten vihdoin sai kivaan laukkaan, niin joku tunki siihen eteen ja täytyi ottaa takaisin raviin. Tuntuu, että kaikki aina vain ratsastavat päälle, eikä ole minkäänlaista käsitystä ratsastusradan säännöistä. Tunti kuitenkin oli ihan ok, ja sain lopuksi ihan kivoja laukkapätkiä poninkin kanssa! 


Keskiviikkona oli sitten moddan koe, fiksasin opon luona vähän kursseja ja näin Iraa taas nopeasti. Muuten olikin tiedossa Netflixistä Sherlockin ja Dexterin tuijottelemista. Aloin myös pakkailemaan tavaroita Perniön reissua varten. Ei ollut oikein mitään käsitystä mitä pakkaisin mukaan, kun on niin kurja keli. 

Torstaina meninkin jo kahdeksaksi kouluun hakemaan kahta koetta. Pääsin lähtemään Haagasta kymmenen aikoihin kohti keskustaa, mistä sitten kävin ostamassa Nitalle synttärilahjaa (joka siis täytti jo viime viikolla). Taas kerran ajoissa liikenteessä vai mitä? Kävin myös ostamassa etukäteen Kampista bussilipun. Lähdin siis 12 bussilla Saloon, ja vietän Perniössä nyt viisi päivää, eli suuntaan kotia kohti vasta maanantaina. Ohjelmassa olisi ainakin toivon mukaan joku ratsastustunti Masilla! 


Kirjoittelen siis seuraavan kerran tänne kuulumisia vasta kun tulen kotiin ensi viikolla, mutta Ira varmaankin julkaisee jonkin postauksen viikonloppuna. 

- Nona

6 kommenttia:

 1. Kannattaa hommata Hunterin kumisaappaat :) Ne on superkivat jalassa, laadukkaat ja niitä näkyy nykyään paljon katukuvassa. Pysyy jalat kuivina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no niitä olenkin katellut :D ei vaan oikein kaupoissa tahdo näkyä, enkä viitsisi netistäkään sovittamatta tilata. Mulla on tosi lyhyet jalat, joten pelkään aina pidempiä kenkiä tilatessa, että ovat sitten ihan ylipitkät mut hobitti jalkoihin :(

   Poista
 2. Voisitko kuvata Perniöstä jotain vaikka puhelimella? Tekisit niistä sitten postauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä me jotain kuvaillaan, tosin kuvien laatu voi sitten olla vähän huonompaa, kun mulla ei oo kameraa mukana :/

   Poista
 3. Siis missä
  Käy nykyään ratsastamassa?

  VastaaPoista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?