Videopostaus kisoista

Moikka, julkasen siis nyt minun ja Nitan tekemän videopostauksen parin viikon takaa, kun olin Perniössä. Oltiin siis Salossa alue-estekilpailuissa ja Kingi oli ainoana hevosena mukana. Luokkina oli 100cm & 110cm, jos se jäi videosta epäselväksi.

Laitoin tuonne sivupalkkiin taas nuo tunnisteet. Tuolla on myös Nona ja Ira joita painamalla pääsee meidän kirjoittamiin teksteihin. Esim. jos painat Nona pääset kaikkiin minun kirjoittamiin teksteihin ja toisinpäin.

Nyt kuitenkin tähän videoon, kommentoikaa mitä tykkäsitte ja haluatteko tällaisia jatkossakin!

        

- Nona

6 kommenttia:

 1. Kiva idea tehdä videopostaus, mutta toteutus jäi aika laihaksi.. Ensinnäkin jokainen videopätkän alku alkaa sanoilla "Noin elikkäs sitten tms." Ja video on pelkkää luettelemista mitä tehdään seuraavaksi ja mitä sitten entä sitten ja sittensittensitten. Tässä videossa se ei hirveästi haitannut kun postaus oli melko lyhyt ja ytimekäs, mutta yhtään pidempään en olisi haksanut enää katsoa. Siinä muutama parannusehdotus:)
  Teidän molempien äänet on tosi hyvät ja teitä kyllä jaksaa kuunnella ja videotkin oli kuvattu kivasti vaikka aika lyhyitä pätkiä, ymmärrän kyllä ettei kisoissa ole kauheasti aikaa.. Onnea vielä Nitalle luokan voitosta!!
  Kuka Kingin omistaa ja minkälaisella porukalla käytte kisoissa? Jos kingin omistaa ratsastuskoulu niin kuinka saatte hevosen kilpailukäyttöön ja kuka teitä kuskaa sekä onko esim. Valmentaja mukana kisoissa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ymmärrän! Kuvasin tuon videon puhelimella, joten sillä ei saa yhtä hyvää jälkeä kuin kameralla, eikä muutenkaan ollut aikaa jäädä kuvailemaan mitään "artsyja" pätkiä, kun oltiin tuolla kahdestaan :D Ja samalla vielä otin kuviakin sitä toista postausta varten...

   Kingi on Nitan oma, ei ollut valmentaja mukana, Nitan veli ajoi auton kisapaikalle ja takaisin.

   Kiitos :)

   Poista
 2. Näitä vaan lisää! :)

  VastaaPoista
 3. Tää oli tosi kiva!(: mutta naurattaaa ku aloitit lähes joka klipin sanoilla "noin" :D

  VastaaPoista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?