Blogger's Inspiration Day 2015

Heippa, oltiin siis Iran kanssa viime lauantaina helsingin keskustassa ravintola Maxinessa bloggaajien ammattitapahtumassa. Siellä näkyi paljon niin uusia-, kuin tuttujakin kasvoja. Kerrankin sai ottaa paljon kuvia, ilman että kaikki katsovat ihan vinoon. Haha.

Untitled

Paikalla oli paljon erilaisia pisteitä ja todella kattava ruokatarjoilu. Ira nappasikin mukaan Lorealin ständiltä hiusvärin, josta hän varmasti kirjoittaa testattuaan sitä. Saimme molemmat rsfu:lta mukaan tuotekassit, joista teemme yhteisen postauksen vähän myöhemmin. 

Pääsin osallistumaan myös Kultajousella kilpailuun, jossa sain rakentaa mieleisen My iMenso korun. Tapani mukaan laitoin siihen paljon blingiä ja sovitin siihen vielä lempparikellon ja combosta tulikin aika täydellinen, vaikka itse sanonkin. 

image

Lemppari paikkamme tapahtumassa taisikin olla Fresitan piste, josta sai ihania cupcakeja ja super maukasta kuplivaa. Myöskin Maxinen terassilla oli ihana syödä ja katsella helsingin kattojen ylle. Päivän vielä kruunasi todella hyvä sää, kerrankin aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta!

Untitled

Tulette siis vielä samaan tänne blogiinkin vähän myöhemmin Inspiration Dayta koskevia yhteistyöjuttuja, joten stay tuned!

♥ Nona ja Ira

3 kommenttia:

 1. Nii miks olitte tuo? Jäi epäselväks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis toi oli vaan kutsutapahtuma bloggaajille :)

   Poista
 2. Eikö tällaisen tapahtuman järjestäjällä ole mitään vastuuta siitä, kun alaikäisille tarjoillaan alkoholia? Mistä syystä muuten poistatte kokoajan tähän liittyvät kommentit? Eihän teitä tässä millääntavalla kritisoida tai edes kyseenalaisteta?

  VastaaPoista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?