Huhtikuun suosikit

Heippa, täällä Nona taas pitkästä aikaa! On ollut koulukuvioiden kanssa ihan älyttömän paljon säätöä, mistä johtuen aikaa bloggaamiselle ei ole oikein jäänyt. Onneksi Ira on teille täällä jotain päivitellyt. 

Nyt on kuitenkin taas minun vuoroni (tyylikkäästi myöhässä) tehdä kuukauden suosikit -postausta.

Suosikki koulujuttu
   Untitled
Kyseessähän on siis jokin kuukausi sitten ostamani mustakultainen penaali. Minulla on käytössä kaksi penaalia, tumman ruskea Longchamp ja sitten tämä H&M ostettu pikkuinen. Longchamp on aika iso, ja haluan aina pitää laukussa mukana kirjoitustarvikkeet varmuuden vuoksi. Siispä jos minulla on jokin pieni käsilaukku, syö se isompi penaali ihan järjettömästi tilaa. Sen takia olikin pakko ostaa muuhun kuin koulukäyttöön pienempi penaali, ja mielestäni tämä oli oikein siisti ja hyvä vaihtoehto. 

Suosikki sisustusjuttu
   Untitled
En oikein keksinyt tohon parempaakaan sanaa, joten sisustusjuttu saa nyt luvan kelvata :D Eli mikään yksittäinen tavara ei nyt ole kyseessä, vaan oikeastaan tuo koko hyllyn päälinen. Keräsin siihen ainakin omasta mielestäni hienoja juttuja ja sain niistä aseteltua itseasiassa ihan kivan näköisen kokonaisuuden. Erityisesti tykkään tuosta lasipurkista, mihin laitoin pohjalle pinkkiä silkkipaperia ja päälle koruja. Ehkä käytännöllisyys ei ole kuusi/kuusi, mutta ainakin on hieno. Vihdoin sain hankittua tuon pinkin Ted Bakerin laukun, se pääsee varmasti aktiiviseen käyttöön kesälomalla! 

Suosikki laukku
   Untitled
Tämän ihanuuden ostin Zarasta noin kuukausi sitten. Koululaukuksi tämä on vähän turhan pieni, mutta vapaa-ajan laukkuna aivan korvaamaton! Minuun iskee käärmeennahka kuvio laukuissa ja kengissä, etenkin mustana. Laukku on myös todella ryhdikäs, eikä lässähdä, vaikka olisikin tyhjillään. 

Suosikki sarja
   Untitled
Pretty Little Liarsia olen nyt katsonut neljän tuotantokauden verran, ja vitosessa mennään. Sarja ei edes ole mitenkään kauhean hyvä enää, mutta en silti pysty lopettamaan sen katsomista, koska haluan tietää miten kaikki päättyy, en kuitenkaan halua lukea mitään juonipaljastuksia Wikipediasta, siinä ei mielestäni ole mitään järkeä :D Tietääkö joku, että kuinka monta näitä tuottareita oikein on tulossa? Suosittelen kuitenkin tätä kaikille, Netflixistä löytyy kolme ensimmäistä tuotantokautta ja loput netistä. 

Suosikki kengät
   Untitled
Vihaan yleensä kumisaappaita, ne ovat aina niin rumia ja epämukavia jalassa. Nyt kevään aikana on kuitenkin ollut ihan hirveitä sadekelejä, että oli minunkin sitten ihan pakko etsiä jostain kumisaappaat itselleni. Nämä kumisaappaat miellyttävät silmääni, ja tykkään erityisesti noista takana olevista pinkeistä vetoketjuista Nämä näyttävät muutenkin kaukaa katsottuna ihan tavallisilta saappailta, lähempää tutkailtuna toki huomaa asian olevan toisin. 

Jättäkää ihmeessä kommenttia ja postaustoiveita, enää 21 päivää kesälomaan! Kyllä se sieltä tulee. Itse olen ainakin ihan burnoutin partaalla, loma todellakin tulee tässä vaiheessa tarpeeseen... Stressitasot ovat ihan yli asteikon, vaikkei nyt enää olekkaan paljoa koulujuttuja. 

9 kommenttia:

 1. Mistä ostit nuo saappaat? Aivan iihaanat

  VastaaPoista
 2. pretty little liarsista on nyt vitoskausi tullut loppuun saakka, vielä pitäisi tulla (ainakin?) kutos ja seiska kaudet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kiitos tiedosta :) En jaksais enää yhtään lisää tota, miksei osata lopettaa noita sarjoja ajoissa :/ Tosi monet hyvät sarjat pilataan niin, että tulee aina vain lisää ja lisää tuotantokausia, vaikka katsojaluvut laskee ja juonta vain väkisin jatketaan...

   Poista
  2. Voisitko laittaa linkin mistä 5. kausi löytyy?:)

   Poista
  3. Katson sitä sovelluksesta puhelimella, eli ei ole linkkiä :)

   Poista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?