Miten jaksaa tsempata lomaan asti?

Heippa, Ira täällä! En ole kirjoitellut pitkään aikaan, kun on ollut ihan älyttömästi tekemistä... Pitäisi hoitaa viimeinen jakso koulussa kunnialla, selviytyä kolmesta duunista, löytää kämppä ja hoitaa muutto, jaksaa nähdä kavereita yms. Välillä tuntuu ettei tästä kaikesta edes voi selvitä hengissä.

Ratsastus onkin jäänyt viime aikoina taka-alalle, ei tahdo löytyä aikaa eikä motivaatiota. Sen sijaan olen lenkkeillyt aika paljon ja tuloksetkin ovat alkaneet näkyä. Minun tapa ottaa breikki arjesta onkin kuntoilu.

  Untitled
  Untitled 

Keväisessä säässä ja kauniissa maisemissa on oikeasti vapauttavaa käntää volumet kaakkoon ja lähteä juoksemaan. Hetkeksi kaikki stressi unohtuu ja olo lenkin jälkeen on hyvä!

  Untitled 

Tsemppiä ja jaksamista kaikille! Nyt kannattaa pistää kaikki peliin, loma on aivan kohta täällä. Enää 11 päivää kesälomaan, sitten ehtii taas ladata akkuja.

Untitled

♥ Ira

2 kommenttia:

  1. No olipa turhahko postaus... :( Olisit voinut kertoa enemmän vaikkapa treenauksestasi tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi jos oot sitä mieltä :/ ajatus oli nyt lähinnä vaan päivitellä tännekkin vähän kuulumisia! Heti kun vähän helpottaa tämä stressi, voin toteuttaa ehdotuksesi :)

      Poista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?