Mitä juhlalaukkuni sisältää?

Käytiin siis Nonan kanssa Indiedaysin järjestämässä Inspiration Dayssä toissa lauantaina. Yksi yrityksistä, joka oli edustettuna paikan päällä oli Verman. Juhlienpelastajat-kampanjasivulle pääset täältä.

Ostin siis juuri uuden hopeisen clutchin (ja samaa sarjaa olevan kaulakorun) jotka kevään ja kesän juhlia varten. Juhlissa ei tietenkään voi kantaa mukanaan mitään jumalatonta kassia, vaan pitää pystyä valikoimaan vain tärkeimmät asiat mukaan. Tässä postauksessa ajattelin esitellä teille mitkä ne minun kohdallani ovatkaan.

FullSizeRender-3

Rahaa ja pankkikortti: Aika itsestääselvyys. Jos vaikka pitää mennä taksilla kotii, ei ole kiva huomata että rahat ovat jääneet kotiin.
Puuteri: Vaikka meikki olisi korkealaatuista ja hyvi pohjustettu, tanssiessa ja juhliessa en ole vielä koskaan törmännyt puuteriin joka pitää. Vessassa käydessä on helppo paranella nopeasti meikkipä hieman, ettei ole ihan kiiltävä aama koko loppuillan.
Huulirasva: Minulla kuivuu ainakin huulet todella nopeasti, eikä se todellakaa tunnu/näytä kivalta. Hyvä huulirasva on oikeasti tärkeä!
Käsidesi: Kaikissa juhlatiloissa ei aina ole maailman hygienisimmat vessat...Tämä helpottaa ainakin tällaisen pöpöpelkääjän oloa!
Tupakat ja sytytin: Epäterveellinen tapa, josta yritän päästä eroon... Kulkevat kuitenkin toistaiseksi matkassa.
Wonderm: Ihan huippuhyvät ennaltaehkäisevät rakko- ja hankaamislaastarit! Olin vapuksi ostanut uudet korkeat kengät, ja luvassa oli tanssia - eli pelkäsin pahemman kerran jalkojeni puolesta. Laitoin illaksi kumpaankin jalkaan tällaiset laastarit, eikä kengät hanganneet yhtään. Laastareita voi toki käyttää myös esimerkiksi mekon alla, jos on hankaava sauma tms.
Nogasin: Ruuansulatuslääke, joka otetaan ennen ruokailua. Ainakin minun piireissäni on yleistä aloittaa ilta illallisella - jolloin on kauheaa, kun on laittanut tiukan mekon päälle ja pitäisi syödä. Näin teimme myös vappuna ja ilokseni huomasin, ettei vatsani turvonut ollenkaan samalla lailla kuin yleensä syötyäni. Näitä aion tästä lähtien käyttää aina syödessäni ennen uloslähtöä!

FullSizeRender-2

Yritys tarjoaa myös monia muita tuotteita, jotka soveltuvat arkeen ja kaikki heidän tuotteensa ovat ostettavissa apteekista. Pakkauskoot ovat pieniä, joten paketti mahtuu hyvin mukaan vaikka iltalaukkun,

 Verman järjestää myös kilpailun, jonka palkintona on juhlienpelastaja-tuotteita sekä pääpalkintona Michael Korsin Brooke MD Tote laukku! Kilpailuun pääset TÄSTÄ. Muista myös käydä tutustumassa muiden paikalla olleiden bloggaajien mielipiteisiin samasta osoitteesta. Hyvää ja juhlarikasta kesänodotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?