Päivä Tallinnassa

Heippa, täällä siis Nona taas. Olin maanantaina koululaisteni kanssa viettämässä päivää Tallinnassa. Lähdimme siis ihan keskenämme matkaan, ilman huoltajaa. Laiva lähti satamasta 10.30, joten meidän piti nähdä keskustassa jo yhdeksän maissa. Matka Eestiin kesti vain pari tuntia, joka meni todella nopeasti.

 Untitled

Satamasta otimme taxin vanhaankaupunkiin, josta suuntasimmekin heti nälkäisinä syömään mäkkäriin, jossa oli paljon halvempaa ja parempi valikoima Suomeen verrattuna. Istuimme siellä hetken aikaa. Lähdettyämme sieltä oli aikaa maissa jäljellä vähän alle 6 tuntia.

 Untitled 

Suuntasimme Viru-keskukseen shoppailemaan noin tunniksi. Itse en löytänyt sieltä mitään, mutta ostin yhden paidan viereisestä New Yorkerista. Tässä välissä porukka vähän jakaantui, osa lähti takaisin vanhaankaupunkin, mutta minä ja muutama muu menimme vielä käymään muutamassa muussa kaupassa. En oikein tahtonut löytää mistään mitään, mutta Berskhasta ostin yhden sifonkitopin ja vaaleanpunaisen lomakon, jonka onnistuin jo rikkomaan :D Kätevää.

Untitled Untitled

Jäimme sitten ottamaan vielä kauppojen jälkeen vähän kuvia, mistä suuntasimme muiden luokse. Kiertelimme yhdessä kauppoja ja lopuksi menimme terassile istumaan. Söimme siellä, ja vietimme aikaa. Sieltä sitten otimme taas taxin satamaan, ja nousimme laivaan hyvissä ajoin. Matka takaisin kului nopeasti, ja satamasta sitten otin sporan kotiinpäin. Matka tuli todellakin hyvään vaiheeseen, ihana irtiotto arjesta vaikkakin vain päivän ajaksi.

Untitled

Onko teillä joitakin suosikkipaikkoja Tallinnassa?

8 kommenttia:

 1. Miten te pystyitte lähtee ilman huoltajaa? Eikös siel pitäs olla mukana joku, vaikka matka onkin vaan tallinnaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikille matkoille ei vaadita huoltajia mukaan :)

   Poista
  2. Aa no sitte vois ittekki lähtee :D

   Poista
  3. Juu :D Tarvii vaan olla vähintään 16 ja huoltajan kirjallinen suostumus.

   Poista
  4. Katsoin äsken sen lupalapun niin mitä te laitoitte siihen että kuka on vastassa :D Joo sry tulee tuhat kysymystä.

   Poista
  5. Jätettiin tyhjäksi ne saattajat ja vastaanottajat :D

   Poista
 2. Tallinnassa on vanhassa kaupungissa sellainen pieni tosi tunnelmallinen ravintola (nimeä en muista) josta saa valehtelematta maailman parasta ruokaa. Se ei ole kallistakaan :)

  Vanhassa kaupungissa on myös ihana alusvaateliike josta saa ehkä maailman söpöimpiä alusvaatteita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, missäköhän päin? Kun oli tosiaan suunitelmissa lähteä kesällä uudestaan :)

   Poista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?