Uutta kosmetiikkaa

postaus toteutettu yhteistyössä Beauty Pop Upin kanssa

Heippa, nyt olen vihdoin kotiutunut matkalta, vieläkin väsymys jaksaa painaa päälle, vaikka tänäänkin heräsin vasta kahden aikoihin. Eilinen tosin venyi vähän pitkäksi, mutta siitä syytän itsekkäästi orange is the new blackin uutta tuotantokautta, jota siis loman takia aloin vasta nyt katsomaan. 

Tänään ovelle tuotiin ihana yllätys, nimittäin Beauty Pop Upilta saatu paketti! Ira sai toki samaisen yllätyksen, ja olemme molemmat ihan super tyytyväisiä. Toimitus oli todella nopea, eikä tarvinnut edes lähimpään postiin kävellä hakemaan pakettia. 

   Untitled

Beauty Pop Up on siis uusi suomalainen kosmetiikan verkkokauppa. Valikoimaan kuuluu tämän hetken suosituimpia kosmetiikka brändejä:

Beautyblender, jolta saimmekin air.port pro pussukat, jossa voi kuljettaa kätevästi mukana beautyblenderiä ja puhdistusainetta. Paketista löytyi myös bling ring beautyblender ja blendercleanser saippua. Itse en ole koskaan ennen kyseisen merkin tuotteita käyttänyt, mutta siskoni on tykännyt todella paljon. Kannattaa ihmeessä kokeilla! 

* EOS, josta varmaankin kaikki ovat kuullet. Valikoimasta löytyy kuitenkin ihanien huulirasvojen lisäksi myös vartalo-ja käsirasvoja. Saimme vaaleanpunaisen coconut milk-huulirasvan. Nämä ovat ihan käsittämättömän ihanan tuoksuisia ja lisäksi ne on valmistettu 95% luonnonmukaisista ainesosista. 

* Tangle Teezer, maailman parhaat hiusharjat! Normaalin mallin lisäksi verkkokaupasta löytyy myös kylpyhuoneeseen sopiva versio ja kaikkea muuta. Me pääsemme harjailemaan hiuksiamme original candy floss-harjalla, joka on by the way kausiväri, ja sitä on saatavilla vain rajoitettu määrä. Tämä on ehdottomasti suosikkivärini kaikista. 

* HURRAW!, luonnonmukaiset ja vegaanit huulirasvat. Huulivoiteiden tuoksut ja maut ovat myös 100% luonnollisia. Paketissa olikin mukana Cinnamon-huulivoide, tuskin ihan kaikilla vastaantulijoilla on kanelin tuoksuista huulivoidetta ;) 

* Color Wow on itselleni täysin uusi merkki. Valikoimasta löytyy kuusi eriväristä tyviväripuuteria, kaikille siis varmasti löytyy se oikea sävy. Puuterilla siis peitetään juurikasvua tai harmaita hiuksia. Väri pysyy hiuksissa seuraavaan shampoopesuun asti, eikä lähde vesisateella valumaan hiuksista. 

* NAFHA, myöskin entuudestaan tuntematon minulle. Merkillä on siis ekologisia ja luonnollisia tuotteita, muunmuassa erilaisia voiteita ja naamioita. Kannattaa käydä tutustumassa valikoimaan, 

* invisibobble, joka siis valmistaa hiusponnareita todella suloisissa väreissä. Hiuslenkit ovat hellävaraisia, eikä niistä jää painaumia hiuksiin. Pääsemme testailemaan Candy Cane, Crystal Clear ja Candy Pink väreissä olevia ponnareita. Värivalikoima on kuitenkin todella suuri, ja kaikille löytyy varmasti mieluisa. Yksi pakkaus sisältää aina kolme ponnaria. 

Saimme järkättyä Beauty Pop Upin kanssa teillekin jotain kivaa. Alekoodilla NONA&IRA saatte kaikista tuotteista -30% alennuksen kuun loppuun saakka. 

2 kommenttia:

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?