Kesäkuun suosikit

   Untitled

Longchampin pussi - tuonne mahtuu mukaan kaikki pieni ylimääräinen sälä, ponnareita, avaimet yms.  

Berskhan lompakko - tämä on ihan uusi, mutta vaikuttaa yllättävän kestävältä, eikä laukkuun ole tullut nyt jo suhteellisen kovassa käytössä mitään vaurioita (koputtaa puuta...). Ihanan simppeli ja tyylikäs, menee kaikkien asusteiden ja vaatteiden kanssa. 

Pull&Bearin aurinkolasit - laatuhan näissä on ihan suoraan sanottuna paska verrattuna esimerkiksi raybaneihin, mutta ulkonäöllisesti tykkään todella paljon! 

River Islandin puhelinpussukka - olen muutaman kerran aikaisemminkin ostanut puhelinta varten pussukoita, mutten ole niitä oikein koskaan osannut käyttää. Rakastan tämän ulkonäköä, joten olen pakottanut itseni käyttämään tätä, ja onhan se ihan järkevääkin suojata puhelinta laukussa.

   

Louis Vuitton Keepall laukku - tähän olen nyt umpirakastunut, juuri sopivan kokoinen, tavaraa mahtuu sisälle ihan riittämiin. Jokapäiväiseen käyttöönhän tämä on selvästi ihan liian suuri, mutta eihän tätä ole sellaiseen suunniteltukaan. Nimenomaan viikonloppureissuja yms varten. Kuvassa myös samaiselta merkiltä hankittu huivini. 

   

Eniten kuunnellut biisit viime kuulta olivatkin tässä, kaikki varmaankin arvaavat minkä parissa vietin muutaman päivän putkeen, jos katsoo tuota oikeaa alakulmaa... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?