Pakkailua jälleen kerran

Heippa, olen taas kerran kotona pakkaamassa tavaroita, mutta tällä kertaa pysyn ihan Suomen rajojen sisällä (ainakin toivottavasti). Nokka kääntyy siis ensin kohti Saloa aikaisin huomenaamuna, sieltä jatkan Nitan kyydillä Perniöön, josta sitten lähdemme Hankoon, regattaan. Regattaan ei olla ainakaan näillä näkymillä jäämässä yöksi. Hangon reissun jälkeen jään vielä viikoksi viettämään kesälomaa Perniöön, tavoitteena olisi ottaa ihan rennosti ja lopettaa jatkuva stressaaminen. Mitään kummempia suunitelmia ei ole, varmaankin ollaan vain kavereiden kanssa ja nukutaan ihan super paljon. Kelpaa. 

Päivittelen tänne kuulumisia puhelimella, jos on jotain kerrottavaa. En viitsisi väkisin alkaa mitään postailemaan, jos yksinkertaisesti asiaa ei ole. Blogin takia stressaamiseen en lähde, koitan nyt kerrankin vain nauttia kesästä, pitäisi vielä kaiken lisäksi olla ihanat säätkin tulossa! 

Koittakaa pärjäillä tekin ja muistakaa nauttia lomasta. Postausehdotuksia saa tottakai jättää, olisi itseasiassa kiva kuulla, että mistä te haluaisitte lukea. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?