Puhelimesta


Moikka, anteeksi nyt taas kerran tämä pienimuotoinen tauko. Mulla on nyt ihan liikaa postausideoita, mutta valitettavasti liian vähän aikaa niitä toteuttaa... Tässä postauksessa tyhjennän vähän puhelimeni kuvarullaa, tosin ihan sattumanvaraisessa aikajärjestyksessä. 

   Untitled

1 Ihan perus selfie, ehkä kesän ainoalta aurinkoiselta päivältä. Tämä kesä on kyllä ollut suoraan sanottuna paskin ikinä, etenkin säiden takia. Laskeskelin tossa yhtenä iltana, että koko kesän aikana Suomessa on ollut kaksi lämmintä päivää. Aika kiva. 2 Käytiin Nitan kanssa Piikkiössä moikkaamassa Sofiaa ja poneja. Tuli kauhea ponikuume, oli noi pilkkuponit vaan niin söpöjä 3 Nita juoksutti yhtenä päivänä Kingin, ja ennen sitä laitoin sen harjan täyteen ponnareita ja tein siitä yksisarvisen. Ihan söpö siitä tuli! 4 Käytiin Särkänniemessä pari viikkoa sitten, oli ihan sika kivaa pitkästä aikaa. Lintsillä en ole nyt tänä kesänä käynyt, enkä todennäköisesti ole menossakaan. 

   Untitled

1 + 2 Muutama pakollinen autokuva nyt tähänki postaukseen piti tunkea. 3 Kingin kanssa päiväkävelyllä Perniössä ollessani. Ei ikinä jaksettu ratsastaa Mippeä ja Kippeä laitsalle ja takaisin, joten talutettiin ne aina. 4 Vietettiin yksi ilta kaverini Tintin kanssa aikaa Hakaniemen rannassa, josta tämä kuva on siis otettu. 

   Untitled

1 Tämä kuva on samaiselta reissulta, kuin edellisen kollaasin oikea alakulma. Aika perus heinäkuu-outfit. Ja tuli muuten kylmä tossa nahkatakissa... 2 Ronjan kanssa Iguanassa istuskelemassa. 3 Tintin kanssa kahvilla Wayne's Coffeessa. Olen vähentänyt todella paljon kahvinjuontia, joten juonkin yleensä kaikissa kahviloissa icetean. Jäätee onkin tullut testattua lähes kaikissa Helsingin kuppiloissa, ja suosikki on Robert's Coffeen versio! 4 Kävin Rondan ja Lindan kanssa vanhalla yliopistotalolla Magnumin popup-kesäkahvilassa, missä siis saa femmalla koristella itsellensä tuollaisen oman Magnum jätskin. Laittoman hyvää, mutta diabetes kutsuu. 

3 kommenttia:

 1. kai suomes nyt on ollu aurinkoista enemmän ku vaan yhtenä päivänä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkotin sellasia kunnon lämpimiä ja aurinkoisia kesäpäiviä :D Juu onhan aurinkoista ollu, mutta yleensä sitten muuten niin kylmä, että pitää heittää toppatakki niskaan.

   Poista
 2. ää onks toi teijän auto? rakastuin!

  VastaaPoista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?