Ratsasteluja Perniössä

Moikka, oon nyt siis Nitalla täällä perniössä. Mitään kovin ihmeellistä ei olla tehty, käytiin salossa tossa yks päivä. Käytiin myös siellä Hangon regatassa ja ollaan ajeltu Kemiössä.  Kauhean myöhään ei olla pystytty aamuisin nukkumaan Nitan töiden takia, toisaalta ehkä ihan hyvä ettei mene unirytmi lopullisesti ihan sekaisin, ja jää muutenkin aikaa tehdä päivisin kaikkea. Blogger muuten kivasti taas pilasi kaikkien kuvien laadun, koska jouduin lataamaan ne picasan kautta, kun en saanut flickriä toimimaan....

Sunnuntaina oli ihan sairaan kuuma ja Nita ratsasti Kingin vain nopeasti, sain sitten loppuverkata hepan ja samalla testata freejumpit. Kippe tuntui ihan kivalta, vaikka olikin vähän väsynyt kuuman sään takia. Oma ratsastusasunikaan ei ollut ihan kätevimmästä päästä, shortsit + satula ei tosiaan ole kauhean miellyttävä yhdistelmä...


Loppuverkkojen jälkeen otettiin Kingiltä varusteet pois ja pestiin se. Kippe ei oikein nauti suihkuista, mutta pakkohan sitä oli vähän pestä. Kovasti se jaksaa aina pyöriä, luulisi että viilennys tekisi sillekkin ihan hyvää. 

"joo laita vaan se hana pois, hyvä nibs"

"ai saaks noi safkaa!?"

"ei sul sattuis olee mulle mitää?"

"ei hätiä mitiä löysin jo"

"joo joo ne ei ollu mun tiiän"

"käviskö jos laittaisin mun jalan vaik tähän ni sit olisin vähän lähempänä noit kauroja?"

Käytiin myös kuvailemassa vauvoja yhtä esittelypostausta varten, josta nyt enää puuttuu yksi heppa. Piti myös käydä hakemassa Nitalle uusi puhelin Salosta, koska edellinen oli tuulen mukana tippunut loimen päältä maahan, ja mennyt ihan lopullisesti rikki. 


Maanantaina Nita ratsasti taas Kingin. Sää oli onneksi vähän viileämpi, joten pystyi ottamaan muutaman hypynkin mukaan. Poni toimi ilmeisesti ihan hyvin, mitä nyt oli vähän innoissaan. 


Kingin jälkeen oli vuorossa Mimo, joka ei nyt vielä ainakaan ole leiriläisten/tuntilaisten käytössä. Meni ihan super nätisti koko tunnin ajan, kulkee oikein kivasti kaikissa askellajeissa. Nita meni myös vähän puomeja, joista Mimo tykkää ihan sairaasti! Se innostuu aina ihan kunnolla :D Ihana pikku ötökkä. 


Muuta ei nyt tälläkertaa ole, palaillaan mahdollisimman pian sen esittelypostauksen merkeissä. 

8 kommenttia:

 1. siis kuka tää nita on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kaveri, asuu perheensä kanssa tuolla tallilla :)

   Poista
  2. aa siis perniön ponitallilla ? et sen vanhemmat omistaa siitä osan vai mitä hääh :D mut tälläsii lisää, kiva kuulla kuulumisia kuvien muodossa :-)

   Poista
  3. Nitan äiti omisti ennen ton tallin, mutta nykyään Nitan täti :) Eli ihan kokonaan on toi tallin perheen!

   Poista
 2. Mite nital on painorajalliset freejumpit kun se 100% varmasti painaa yli 60 kg xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nita osaa varmaan pitää huolta omista jalustimistaan ja on varmasti hankkinu ihan oikeanlaiset :-)

   Poista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?