Guess ja DKNY

* toteutettu yhteistyössä Malmin Korupajan kanssa

Saimme pari viikkoa sitten mahdollisuuden tilata Malmin Korupajan laajasta kellovalikoimasta jotkin mieluiset kellot. Yrityksellä on siis kaksi liikettä Helsingissä, nimensä mukaisesti Malmilla, mutta myös Oulunkylässä. Nettikaupasta voi kuitenkin tilata tuotteita ihan ympäri Suomea. Malmin Korupaja on tunnettu etenkin käsintehdyistä sormuksista, joista löytyy suuri valikoima. 

Minä (Nona) päädyin tilaamaan kultaisen Guessin kellon. Toimitus oli todella nopeaa, ja pääsinkin jo pari päivää tilaamisen jälkeen hakemaan pakettia lähimmästä postista.

   nonakello2

Kello oli tuollaisessa söpössä säilytyspussissa, joka on kyllä jatkoakin ajatellen todella kätevä, Tuossahan voi hyvin kuljettaa muitakin koruja. Pussi on kaiken lisäksi todella paksua ja jykevää materiaalia, niin ei tarvitse pelätä kellon rikkoutumista tuolla sisällä.

   nonakello3

Itse kello on paljon pienempi kuin mihin olen aikaisemmin tottunut. Kiva lisä kokoelmaani, josta uupuikin vähän pienempi kultainen kello. Kävin lyhennyttämässä kellon ranekkeen, ja nyt se istuukin ihan täydellisesti. Tästä pääset selaamaan Malmin Korupajan sivuille Guessin kelloja. 

   irankello

Ira puolestaan tilasi DKNYn hopeisen kellon, joka on myöskin kooltaan vähän normaaaleja kelloja pienempi. Tykätään molemmat tämänkin ulkonäöstä todella paljon. Meillä oli kauhea valinnan vaikeus näiden kaikkien ihanien merkkien välillä. 

               irankello2

Tästä löydätte Malmin Korupajan sivuilta DKNY kellojen valikoiman. Kannattaa ihmeessä käydä tutustumassa, vaikka tällä hetkellä kellon osto ei olisikaan ajankohtaista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?