Herregud vilken sommar...

En ole kuollut, hävinnyt tai lopettanut bloggaamista, vaikka monet ehtivätkin jo ihmetellä. Minulla on vain ollut ihan äärettömän kiireinen kesä! Olin töissä koko kesän, yritin hoitaa muuttoani, järjestellä asioita täällä Helsingissä ja koko loma ehtikin hurahtaa ohi silmänräpäyksessä. Nyt tilanne on kuitenkin hieman rahoittunut ja löysin aikaa kirjoitella teille hieman kuulumisia.

Viime postaukseni jälkeen onkin tapahtunut vaikka mitä! Asun nykyään omillani pienessä opsikelijaluukussa, viimeinen kokonainen lukiovuoteni on alkanut täysillä - luen kahdeksan kurssia tässä jaksossa, joten tekemistä riittää yllinkyllin, ehdin työskennellä koko kesän Friends & Burgersilla ja nykyään teen keikkapromoja Red Eventsin kautta, minulla on (toivonmukaan) pian ajokortti jne. Kesäni on siis ollut ihan täynnä, eikä aikaa bloggaamiselle ole löytynyt. Nyt kuitenkin ryhdistäydyn ja päivittelen tänne yhtä ahkerasti kuin ennenkin.
Kesäkuussa pääsin jälleen tilaamaan EMP:ltä yhtiestyö-tuotteita, jotka ovatkin kaikki olleet paljon käytössä kesän mittaan.

Ensimmäinen tilaukseni oli aivan ihanat (ja laadukkaat!!) harmaat tähtikuvioiset Vansit. Kiinnostuneilla kävikin tuuri, sillä nämä ovat nyt alessa. Kengät ovat ihan superihanat ja olen käyttänyt niitä kirjaimellisesti koko kesän. Olen ihan myyty!

Toinen tilaamani tuote on myös alennuksessa tällä hetkellä ja se onkin iki-ihana Super Mariosta tuttu Princess Peach-toppi! Väri on tietenkin vaaleanpunainen. En kestä tuon topin söpöyttä!Piakoin tulee postausta ainakin uudesta asunnostani ja kesäkuviakin on jossain vaiheessa luvassa!** Postaus on toteutettu yhteistyössä EMP:n kanssa**


2 kommenttia:

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?