Me ollaan stadista...

...mut ei narrit eikä HJK,
 vaan kaunein kaikista,
 on meidän IFK,
 eilen tänään aina.


Maanantaina pelattiin kauden viimeinen Stadin Derby (eli HIFK - HJK jalkapallo-ottelu) ja minä olin tietenkin Klackenissa (HIFK:n kannattajakatsomossa) Nonan, Assin, Tytin, Nean ja sisarusteni kanssa. Tämä oli kolmesta derbystä viimeinen ja kuten edellisetkin, päättyi se tasapeliin 1-1. Tulos on ihan tyydyttävä, sillä matsin lopputulos olisi ollut todennäköisyyslaskelmien mukaan aivan toinen; liigaykkösen eli HJK:n eduksi. Olisi tietenkin kuitenkin ollut makeeta nähdä punavalkoisten voitto! Ehkä ensi vuonna.


Vaikka matsi olikin pelillisesti mielenkiintoinen ja jännittävä, parasta oli kuitenkin fiilis! Adrenaliini virtaa, lihakset jännityvät ja äänihuulet ovat koetuksella. Koko katsomo laulaa, tanssii, kannustaa ja huutaa. Joukossa on kaiken ikäisiä - mutta yhdistävä tekijä kuitenkin löytyy; sydän on punainen! Klackenissa on aina tuttuja; koulukavereita, sukulaisia, perhe, perhetuttuja, HIFK:n edustuspelaajia eri lajeista, entisiä joukkuetovereita yms. Myös osa pelaajista on tuttuja, mikä tekee matseista vielä mielenkiintoisemmat!Lär dig krypa, lär dig gå, LÄR DIG ÄLSKA IFK

Kuten kuvistaki ehkä voi päätellä, koko perheeni käy näissä matseissa. Perheessämme "IFK Family" on taidettu ottaa aika kirjaimellisesti, mutta mikäs sen parempaa? Olisihan se nyt jo huono homma, jos puolet porukasta olisikin vastakkaisessa katsomossa! Sitäpaitsi minusta on aivan ihanaa, että koko perheellä on yhteinen harrastus josta kaikki tykkäävät.


Kausi ei ole vielä ohi ja seuraava matsi onkin jo sunnuntaina, jolloin vastassa on Vaasan Palloseura. Se on HIFK:n kotiottelu Sonera Stadionilla (HIFK ei ole hävinnyt yhtäkään ottelua kotikentällään koko kautena) ja tämä tyttö suuntaa ainakin sinne.


 Onko sinulla mitään lajeja joita seuraat erityisen ahkerasti? Entä joukkuetta/urheilijaa jota kannatat? (jos vastauksesi on Jokerit tai HJK, voit lopettaa tämän blogin seuraamisen tähän paikkaan!)


Osa kuvista on lainattu Stadin Kingeiltä.

8 kommenttia:

 1. Kotikaupunkini KalPa ja Suomen Leijonat, niille sykkii tämä sydän 💘 erityisesti kannustan ja seuraan aina maalivahteja, jostain syystä olen aina suosikkini maalin suulta löytänyt :) hockey for life 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lätkäki on kivaa katottavaa :)

   Poista
 2. lätkää seurataan täälläkin, jokerit onse juttu ♥ samaten NHL:stä löytyy pari lempparia ja tottakai suomen leijonat!

  VastaaPoista
 3. Lätkää seurailen, ja HIFK on se juttu❤️💙

  VastaaPoista
 4. HIFK, en gång alltid. Seurailen lähinnä lätkää ;) Fiilis on kyllä ihan huippu paikan päällä ja se on osittain syy siihen että ne liput aina ostetaan peleihin!

  VastaaPoista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?