Vaatteita lyhyeen kylmään kesään

postaus toteutettu yhteistyössä EMP:n ja House of Brandonin kanssa

Moikka, nyt se kesä taisi sitten oikeasti vasta alkaa, juuri sopivasti koulunpenkille palattua. En tiedä mitään ärsyttävämpää kuin istua luokkahuoneessa (lue: saunassa), vaikka lämpöasteet ulkona ovat parinkymmenen paremmalla puolella ja aurinko paistaa siniseltä taivaalta. Olikin yllättävän hyvä ajankohta tilailla vähän kesävaatteita.

   Untitled

EMP:ltä tilasin aivan ihanat harmaavalkoiset tähtikuvioidut Vanssit. Itseasiassa ensimmäiset tuon merkkiset kengät! Olen jotenkin aina ennen kallistunut conssien puoleen, mutta nuo itseasiassa vaikuttavat ehkä vähän laadukkaammilta. Mitään huonoa sanottavaa näistä ei ole, paitsi kenkien hankala yhdisteleminen muihin vaatteisiin :D Nuo kyseiset Vanssit ovat muuten tällä hetkellä alennuksessa, kannattaa käydä kurkkaamassa. Kenkien kaveriksi klikkasin ostoskoriin siniset vähän kulutetut/revityt shortsit. Näistä en keksi yhtikäs mitään miinusta, sairaan kivan näköset jalassa (tarpeeksi pitkät....) ja materiaali on todella kestävää, huomaa kyllä suoraan eron henkkamaukan vastaaviin. Nämä ovat itseasiassa aika edulliset laatuunsa nähden, ja nyt vielä alennuksessa! Super tyytyväinen olen molempiin tilauksiin. 

Untitled Untitled

House of Brandonilta puolestaan postiin tiensä löysi ihan sairaan söpöt valkosiniraidalliset espadrillot. Nuo ovat nyt olleet minulla todella paljon käytössä, koska niillä on todella mukava kävellä ja ne ovat ihanan kesäiset. Näitä espadrilloja löytyy House of Brandonin sivuilta paljon erilaisia, kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa. Kenkien lisäksi tilasin ihan perus valkoisen t-paidan, samassa värissä olevan topin ja ehkä maailman ihanimman neonvihreän topin, joka näyttää ihan törkeän kivalta ruskettunutta ihoa vasten. Topista otin tarkoituksella isomman koon, koska minulta uupui löysempi valkoinen toppi. 

2 kommenttia:

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?