Lännensatulan testailua!

Heippa, tosiaan Nita oli ostanut Kingille länkkärisatulan, jota päästiin Emman kanssa testaamaan viime viikonloppuna. Oli ihan sairaan hauskaa, kun ei tälläiseen ole ennen ollut mahdollisuutta missään. Länkkärisatula on ehkä maailman mukavin istua ja selässä pystyy olemaan oikeastaan miten päin tahansa, kun satulasta saa niin hyvän otteen. En nyt oikein osaa selittää yhtään enempää, antaa kuvien puhua puolestaan.

Untitled   Untitled              Untitled       Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

Joissakin kuvissa laatu valitettavasti vähän kärsi facebookin toimesta. Ulkona alkoi myös olla jo vähän pimeää, mikä tietysti myös vaikutti asiaan. Toivottavasti nyt kuitenkin saitte kuvista jotain selkoa. 

Kaikki kuvat on ottanut Emma ja Ida. 

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. jep samaa mietin kans

   Poista
  2. Mikä tossa nyt säälittää? :)

   Poista
  3. Varmaan se että selässä on yli 150kg painoa?

   Poista
  4. No kyllä käy sääliksi.. Veikkaan että on aika paljon enemmän kuin tuon 150kg, ei varmaan paina 50kg:tä tytöt.. :(

   Poista
  5. Ei se hevonen kuole, kun oltiin alle minuutti siellä selässä. "Aika paljon enemmän kuin tuon 150kg" meni aika metsään. Miksi ette itke vikellyshevosten takia, siellä selässä on koko esityksen + verryttelyn ajan kolme ihmistä selässä ja hevonen pääosin laukkaa? Lisäksi vikeltäjät pomppivat ja tekevät jotain ihme temppuja siellä selässä. Kaikki vikeltäjät eivät myöskään ole 20kg painavia pikkulapsia, vaan ihan aikuisia.

   Poista
 2. Näistä kuvista tuli jotenki hyvä fiiilis :Dd ainaki teillä oli hauskaa !

  VastaaPoista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?