Viikonloppu Perniössä

Hei, kirjoitin kolme esseetä ja tein kuvaamataidon portfolion. Sen jälkeen avasin bloggerin ja päätin kirjoittaa postauksen viime viikon hermolomasta Perniöön. Postausta tehdessä oli kauhea tappelu kuvien ja tekstien asettelun kanssa. Sain vihdoin kaiken toimimaan, tallensin tekstin ja suljin bloggerin. Ajattelin julkaista postauksen vähän myöhemmin. Avasin nyt uudelleen bloggerin ja olin julkaisemassa aiemmin kirjoittamaani postausta, päätin kuitenkin tapani mukaan oikolukea tekstin vielä kerran esikatselusta. Koneen avattua esikatselun syvä vitutus levisi taas mieleeni. Blogger oli jälleen kerran poistanut koko postauksen. Kaiken teksin ja kaikki kuvat. Ei muuten ole ensimmäinen kerta. Välillä myös postausta kirjoittaessani sivu yhtäkkiä päivittyy ja suunnilleen puolet tekstistä ja kuvista pyyhkiytyy pois, vaikka blogger tallentaa kokoajan luonnosta. Molemmilla koneillani on käynyt sama juttu, joten ei koneestakaan voi olla kiinni. Menee pikkuhiljaa jo oikeasti hermo tän bloggerin kanssa. Pahoittelen siis suuresti jos postaus on sekava, koska olen nyt suunnilleen 8 tuntia putkeen istunut koneella, mikä on minulle todella paljon, sillä olen normaalisti ehkä 30 minuuttia viikossa tietokoneen ääressä.

Olin siis viime viikonloppuna Perniössä pitämässä breikkiä arjesta. Lähdin vasta maanantai-iltana kotiin, joten ehdin nelisen päivää tallilla viettämään. Mitään erikoisempaan ohjelmaa ei ollut tiedossa, jonkin verran olimme ulkona/ajelemassa. Nita oli muuten ostanut länkkärisatulan Kingille, jota pääsimme testailemaan! Oli ihan pirun hauskaa, mutta kerron siitä myöhemmin kokonaan omassa postauksessa. Muulloin tästä tulisi niin pitkä, ettei kukaan selviäisi hengissä loppuun asti. Tässä pitää tietää tämä.


                     2015-09-04 12.21.55 1

Nita on siis oppisopimuksessa tallilla Emman kanssa, mistä johtuen auttelin jonkin verran muun muassa karsinoiden siivoilussa ja Wildan + Kingin hoidossa, jotka asuvat nykyään siirtotalli/pihatto systeemissä ex-keltaisen talon takana. Ohjelmassa oli myös muun muassa tallin maalaamista, joka oli aluksi ihan hauskaa, mutta loppua kohden aika puuduttavaa touhua. Löydettiin muuten lantalasta yhtenä päivänä käärme, kun siivottiin Nitan kanssa karsinoita. Tallille oli myös syntynyt kolme maailman söpöintä perhoskoiran pentua. Jack Daniels, Väinö ja Keiju. Kaikki pennut ovat siis tyttöjä. 

   2015-08-31 02.46.13 1                          2015-08-30 06.38.41 1                                                    2015-09-04 12.20.47 1

Sunnuntaina valmennettavilla oli seura-/aluekilpailut, jonne lähdettiin Emman ja Pörrin (Nitan koiran) kanssa hoitamaan Nitaa, joka hyppäsi Kingillä kaksi luokkaa. Edellisenä yönä fiksusti valvottiin ja ajeltiin taas kerran Kirkkonummelle saakka. Lähtö oli meillä 9.30, joten tallilla piti olla takaisin viimeistään yhdeksältä. Pieni epäilyksen peikko iski matkalla takaisin, että ehditäänkö nyt ihan varmasti. Hienosti oltiin ajoissa tallilla ja alettiin laittamaan Kippeä kuntoon kisoja varten.

Kaikki kuvat kisoista on Emman ottamia, katsokaa kaikki hänen bloginsa tästä.

Untitled Untitled Untitled Untitled

Kisoissa kaikki sujui meidän osilta aika hyvin, Nita sijoittui Kingin kanssa molemmissa luokissa ja kokopäivän oli todella kiva ja lämmin sää. Pörrikin oli ihan tyytyväisenä mukana ja jäikin aina makoilemaan mitä ihmeellisimpiin paikkoihin... Kisapäivä vähän venähti odotettua pidemmäksi ja oltiin vasta aika myöhään valmiita.

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

Oli kaikenkaikkiaan tosi kiva viikonloppu, saa nähdä milloin löydän seuraavan kerran tieni Lounais-Suomeen. Nyt on ainakin kädet ihan täynnä koulua, ei edes viikonlopuista saa nauttia. Säät ovat myöskin olleet lähiaikoina aika masentavat ja tuntuu, että kaikki valoisuus on poissa. Toukokuuta odotellessa. Eihän tätä kukaan kestä. Alla yhteen kuvaan tiivistettynä tämän hetkiset fiilikset. 

Untitled

2 kommenttia:

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?