christmas gift idea

yhteistyössä Hovisepät
Heippa, tänä vuonna ei tule tänne blogin puolelle joulukalenteria, koska tuntuu, että olen kaikki mahdolliset ideat jo toteuttanut aikaisempina vuosina. Blogin joulukalenterista tuntuu muutenkin aina tulevan kauheaa turhaa stressiä - ihan kun sitä ei muuten olisi tarpeeksi joulun alla. Ei nimittäin ole kauhean kiva alkaa yöllä väsäämään seuraavan päivän luukkua :D 

Ajattelin nyt joulukalenterin tilalle tehdä muita jouluisia postauksia. Alunperin mietin näiden aloittamista vasta joulukuun puolella, mutta ajattelin, että kannattaa nyt ainakin nämä joululahjavinkit jakaa mahdollisimman aikaisin, kun tilaamisessa (ainakin nyt postin takkuillessa) voi kestää vähän tavallista kauemmin... 

   Untitled

Ensimmäinen lahjavinkki onkin upeat Paul Hewittin tuotteet, joiden ensimmäinen ja virallinen maahantuoja Suomessa on Hovisepät-niminen yritys. Hovisepillä on liike Vaasassa, mutta yrityksellä on myös verkkokauppa. Yli 50€ tilauksista saa ilmaisen toimituksen ja tuotteissa on kahden viikon palautusoikeus. 

Paul Hewitt on siis suht uudehko Saksassa syntynyt merkki, joka valmistaa merihenkisiä asusteita. Hoviseppien verkkokaupan valikoimasta (jonka näkee tästä) löytyy ankkurirannekoruja, kelloja ja nato-rannekkeita. Rakastuin heti kaikkiin tuotteisiin, etenkin noihin ankkurirannekoruihin! 

   Untitled

Näitä koruja löytyy moneen eri lähtöön! Väreinä tummansininen, musta, sininen, turkoosi, pinkki, ruskea ja vaaleanpunainen, Lisäksi koruja on saatavilla monivärisinä. Materiaaleja ovat nahka ja tekstiili. Yksityiskohtien materiaaleina ovat ruusukulta, messinki ja teräs

Valinnanvaikeus siis iskee välttämättä. Korut sopivat niin naisille kuin miehillekkin, joten tämä on oiva lahjavalinta sukupuoleen katsomatta. Hinta määräytyy materiaalien mukaan, kuitenkin kalleimmatkin korut ovat vain 59.90€, joka ei ole paljoa kestävästä ja kauniista korusta, joka on valmistettu hyviä materiaaleja käyttäen. 

Oman koruni värinä on musta, materiaalina nahka ja yksityiskohtien materiaalina ruusukulta. Korun näät tästä. Olen enemmän kuin tyytyväinen tähän. Koruni pituus on 18cm, joka on aika normaali naisen ranteen pituus. 

   Untitled

Jos lahjabudjetti on isompi, kannattaa ehdottomasti katsastaa myös kellot ja niihin saatavat nato-vaihtorannekkeet. Kelloja löytyy niin nahkaisina, kuin nylonisina ja teräksisinäkin. Kellotaulujakin on monia erilaisia. Näissä kelloissa on kyllä ihan älyttömän kätevää rannekkeen vaihdon mahdollisuus. Kellosta saa pienellä lisärahalla halutessaan ihan erilaisen! Parasta tosiaan vaihtorannekkeissa on alhainen hinta.

Suosikkituotteitani valikoimasta ovat ehdottomasti tämä pinkki koru, tämä monivärinen koru, tämä sininen koru ja tämä kello. Koko valikoiman siis näkee tästä. 

   Untitled

2 kommenttia:

  1. teeks enää muuta ku sponssipostauksii xdd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen tottakai! Huomenna julkaisen vähän kuulumisia ja ensiviikolla muuta asiaa. :)

      Poista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?