trough my phone

   Untitled

1. Kahvilla tyttöjen kanssa jokunen aika sitten. Itsehän en tosiaan juo enää kahvia, koska olin vähän liiankin suurkuluttaja sen suhteen. Ei oikein ole varaa tunkea kymppiä joka päivä pelkkään kahviin, joten menen nykyään kahviloissa jäätee ja kaakao linjalla. 

2. Kävin kampaajalla värjäämässä ja leikkaamassa hiuksia. Hiukseni olivat ihan törkeän huonossa kunnossa ja latvoista oikeastaan pelkkää hamppua. Oli siis pakko leikata ihan reilusti ja lähtihän multa sitten puolet hiusten pituudesta pois. Olen kuitenkin ihan sairaan tyytyväinen näihin ja kaikki kaveritkin ovat kehuneet. Olihan se aluksi vähän shokki, kun aina hiuksiin koskiessa tuntui, että ne loppuvat kesken... Kuvassa nämä näyttävät todella pitkiltä, ovat oikeasti luonnossa paljon lyhyemmän näköiset :D 

3 & 4. Kävimme siis perheen kanssa lomailemassa Esteponassa ja Gibraltarilla, oli ihanaa päästä pois täältä Suomen kylmyydestä ja pimeydestä. 

   Untitled

Kaikki kuvat matkalta. Emme olleet hotellissa tällä kertaa, vain omakotitalossa asumassa. Tykkään kyllä hotelleista, mutta toisaalta talossa asuessa on enemmän omaa rauhaa. Etelässä päin muuten näkee ihan kamalasti noita valkoisia taloja! En ole itseasiassa edes ihan varma mistä materiaalista noi on rakennettu. 

   Untitled

Kaikki kuvat Gibraltarilta. Oli ensimmäinen kertani siellä ja oli oikein suloinen pieni paikka. Oli muuten ihan sika jännä vain kävellä maasta toiseen! Shoppailu mahdollisuudet tuolla olivat aika pienet, kosmetiikkaliikkeitä kyllä löytyi ihan olan takaa, mutta vaatekauppoja oli todella vähän. Tuonne ei siis ainakaan kamalasti shoppailu aikaa kannata varata. 

   Untitled

Kaikki kuvat taas lomalta, mitä sitä turhia selittelemään.

   Untitled

1. Sain Cloetalta ihanan yllätyksen yhtenä päivänä! Paketista paljastui uusia Tupla-patukoita, kannattaa ihmeessä maistaa. Myöskin uudet minipussit ovat todella käteviä ja maukkaita. 

2. Sama kuva näköjään vahingossa tullut kaksi kertaa. 

3 & 4. Lisää kuvia lomalta, tuli kuvailtua aika paljon!

   Untitled

1. Lentokentältä räpsäisty kuva.

2. Rannalta otettu kuva, joka on mielestäni jotenkin todella kiva.

3. Tässä näkyy hiukset ja niiden todellinen pituus paljon paremmin.

4. Ihania Macin huulipunia lentokentältä, olisi tehnyt mieli ostaa kaikki, haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?