christmas gift idea #2

yhteistyössä Daniel Wellington

Hei, nyt jatkuu tämä jouluinen postaussarja, josta olen tehnyt jo yhden osan. Ensimmäiseen osaan tästä. Kaikki osat eivät tule olemaan yhteistyöjuttuja tai lahjavinkkejä. Muutakin on siis tulossa, joten pysykää kuulolla.

   Untitled

Sain nyt tämän yhteistyön tiimoilta ensimmäisen Daniel Wellington kelloni. Olen niitä ihaillut jo pidemmän aikaa, mutta nyt vasta sain vihdoin omakseni yhden. 

Näissä kelloissa on ihan superkätevää rannekkeen vaihdon mahdollisuus. Kellosta saa pienellä lisäsummalla halutessaan ihan erilaisen, tulee paljon halvemmaksi kuin monen erilaisen kellon ostaminen. Merkkiä löytyy myöskin aika helposti Suomestakin. Daniel Wellingtonin kello on ihan täydellinen joululahja niin naisille, kuin miehillekkin. Tälläistä kelloa ostaessa ei myöskään tarvitse pelätä, että kello menisi pois muodista parissa kuukaudessa, koska itse ainakin olen jo useamman vuoden ajan näitä katsellut! 

   Untitled

Paketista paljastui kaunis klassikko, Classic St Mawes. Olen nyt lähiaikoina hurahtanut kultaan todella kovasti, joten oli aika selvää heti alusta asti, että haluan kellotaulun ruusukultaisena. Mietin pitkään, haluaisinko NATO- vai nahkarannekkeen. Käännyin kuitenkin nahan puoleen, koska ajattelin, että tämä on monikäyttöisempi ja helpompi yhdistellä kaikkien mahdollisten asujen kanssa.

   Untitled

Ajattelin kuitenkin tulevaisuudessa tilata tähän jonkin vaihtorannekkeen, suosikkejani ovat Southampton, Canterbury ja Grace Glasgow. Saatavillahan on näiden tavallisten kellotaulujen lisäksi timanttinen vaihtoehto, mikä on kyllä myös ihan älyttömän söpö.

   Untitled

Kello saapui minulle todella sievästi paketoituna! Sivuilla onkin erikoistarjouksena, että kun ostaa nahkarannekkeisen kellon sekä NATO-rannekkeen, niin saa paketoinnin ilmaiseksi. Sivuilla on muitakin tarjouksia, jotka ovat voimassa jouluun asti. Kannattaa siis käydä katsomassa ne tästä!

Nyt saatte myöskin koodilla Nonsku -15% alennusta. Koodi on heti voimassa. Lisäksi toimituskulut ovat ilmaiset. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?