EMP haul

yhteistyössä EMP:n kanssa

Heippa, sain tilata empiltä taas vaatteita. Valinnan vaikeus iski taas, mutta sain ainakin omasta mielestäni valittua hyvinkin kivoja juttuja!

   IMG_4687

Ensimmäisenä valitsin Cheap Mondayn topin, jota olen jo muutaman kerran käyttänyt. Materiaali on kestävän tuntuista, mutta kuitenkin pehmeää. Paita on kivan yksinkertainen ja helppo yhdistellä kaiken kanssa.

   IMG_4699

Minulla on ollut jo varmaan vuoden etsinässä kunnollinen vähän tukevampaa kangasta oleva flanellipaita, jonka nyt vihdoin löysin emp:ltä miesten puolelta. Paita on tottakai vähän pitkä, mutta menee hyvin legginssienkin kanssa. Olen ollut paitaan todella tyytyväinen ja se löytyy tästä.

   IMG_4706

Seuraavaksi valitsin samaiselta merkiltä samantyylisen kauluspaidan maastokuvioinnilla. Tähänkin olen ollut todella tyytyväinen, materiaali on kestävän tuntuista. Paitaan pääsee tästä.

   IMG_4715

Olen etsiskellyt kivoja, matalia, mustia ja vähän rock-henkisiä kenkiä jo pidemmän aikaa. Löysin sitten kenkiä selatessani hyvät yksilöt suhteellisen edulliseen hintaan. Kengät on helppo yhdistää kaiken kanssa, ja olenkin saanut kasattua niiden ympärille hienoja asukokonaisuuksia. Kenkiin pääset tästä.

   IMG_4722

Tilasin vielä toisetkin kengät, ehkä maailman ihanimmat Harley Davidsonin bootsit. Nämä ovat ihan törkeän hyvät jalassa, ja vielä kaikenlisäksi todella hienot! Materiaalihan on nahkaa, joten kengät mukautuvat jalkaan aika hyvin. Nyt talven vihdoin saavuttua en ole näitä ihan hirveästi käyttänyt, mutta keväällä varmasti pääsevät jalkaan useamminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?